Majdnem minden nap, de 3-4 naponta egy szál cigit elszívok. Mértnem tudok rászokni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 21:06
11/16 anonim válasza:
genetika. Valószínűleg a szüleid sem élik a cigarettát, illetve a felmenők se. /kivételek lehetnek, de túlnyomó többség nem./ igaz?
12/16 anonim válasza:
Örülj neki, szar dolog a pangás.
13/16 A kérdező kommentje:
tegnap 12:43 :
Apukám ilyen volt, hogy összejöveteleken cigizett hétköznap meg soha!
Ha jóltudom anyukám cigizik.. :)
2011. dec. 8. 19:59
14/16 anonim válasza:
Hehh, próbáld meg letenni egy fél évre...hidd el hiányozni fog. Én ugyanezt hittem, pedig kevesebbet szívtam mint te. Az első 6 hét az sima ügy volt nem is kívántam. Utána jöttek ezek a hullámok, hogy rá kell gyújtanom.
15/16 anonim válasza:
Mindenki keményen tesz azért, hogy rászokjon. Hidd el előbb-utóbb rá fogsz szokni, ha csak nem hagyod abba teljesen, amíg még könnyű.
16/16 anonim válasza:
Ha nem ez a fő örömforrás az életedben könnyü letenni én egy éve nem szivtam de tényleg hónapok után van olyan hogy rád tör a cigizhetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!