Kb 3 hete cigizek,2-6 szál naponta a tüdőm alapból gyenge 50-70 % a a normálnakmit ajánlatok? 15 éves vok. ( bővebben lent )
Sürgősen haggyam abba vagy csak figyeljek hogy ne legyen 10 szál fölött naponta? Szívtam má Ernte 23-at (12|1,0|11) asszem de legtöbbször ezüst marlborot szívok.
Nem szeretnék 5 év mulva tüdőrákban meghalni de sztem ha nem szívom 10 évig nem lesz nagy bajom. Vagy igen? Mit gondoltok?
(Minden kis köcsög marlborot szív.)
Egyébként tényleg nem ártana abbahagyni. Nekem szívritmuszavarom van, az orvos azt mondta, szokjak le, de szépen fokozatosan. Én is hülye vagyok, mert nem teszem, de 6 éve dohányzom, és már érzem az eredményét.
Szokj le, most még rá se szoktál igazán. Csak tetszik. Még könnyen leszoksz.
Lekéne raknod,főleg, ha tisztában vagy vele,hogy rossz a tüdőd,és nem akasz tüdőrákban meghalni , ami nem elég kellemes.. Ha meg szarsz az egészre,akkor viszont (nem a koroddal akarlak kritizálni) de mivel, fiatal vagy, ezért a testnevelés órák sem fognak jól menni, mint anno.
Ha már ennyire tisztában vagy vele,hogy rossz alapból picit a tüdőd,akkor minél hamarabb hagyd abba,mert akkor is sok az a mennyiség amennyit szívsz. :)
Szia,hagyd abba cigizést mert nem éri meg.Fel sorolok pár példát hogy miért nem éri meg:
-Pénzkidobás
-Államilag engedélyezet dorg(Igen, tudom hogy a kávé is drog,csak nem anyira káros)
-Ha egy terhes nő cigaretázik,akor a gyereke amilyik meg születik vagy fogyatékos lesz,vagy autista, vagy hiper aktiv ezek kivül lehet aszmás is.
-10 év mulva se folytasd
-Sok betegségel jár.
-Korábban halsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!