8éve dohányzom. Most eljött az ideje, hogy letegyem.3 napja nem gyújtottam rá, de már fáj a tüdőm és kaparom a falat. Mit csináljak, hogy enyhüljön?
Én javaslom a sportolás elkezdését. Több tényezőből is. Egyrészt megnyugtat, levezeted a feszültséget végre érezni fogok hogy egészséges vagy a sok bagózás után. Tapasztalatból beszélek. Másfél éve szoktam le, azóta rendszeresen sportolok a sport segített átlendülni a kritikus pontokon és most már a mindennapi életem része lett. Amikor cigiztek katasztrófa volt a kondim, gyakran megfáztam most fittem vagyok mint valaha. ( Régen 160/90 70-es vérnyomás pulzusokat is mértem elég gyakran most 120/80 körüli 45-55 közötti pulzus. ez csak érdekesség de jól mutatja az egészségügyi állapotod, kondiciódat is)
Hidd el megéri, válasz ki valamit amit szívesen csinálnál, akár kocogás, szoba biclikli, csapatsport bármi ami tetszik. Drukkolok!
Sok sikert mindenkinek! Én 3,5 dohánymentes hónap után rágyújtottam :(
Ha leküzditek az első pár hetet, ne engedjetek később a csábításnak, nincs olyan, hogy csak most 1 szál! :(
Annyit tennék hozzá, h jó tudni ezt is! B-vitamin jó fájdalom csillapításra. Fontos a megfelelő arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!