Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikor cigiztél először?...

Mikor cigiztél először? Rászoktál? Ha igen, a szüleid tudnak róla?

Figyelt kérdés

13/L vagyok. eddig kb 5-6x cigiztem, de akkor is csak fél-1 szálat. nyáron, társaságban. viszont most egyre gyakrabban van olyan érzésem hogy el bírnék szívni egyet.. hogy jól esne. ha ideges vagyok az első gondolatom hogy kéne egy cigi.

van hogy hazajövök és megnézem, anya hagyott-e itthon..://

nagyon nem akarok rászoki! :S

( kor is ha lehet :) köszi :) )

2011. nov. 26. 23:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

15 éves koromtól cigiztem rendszeresen. Szüleim megengedték 16 éves koromtól, sz'al legálisan szívtam otthon is. 20 évig cigiztem napi 2 dobozzal, 1,5 éve leszoktam.

36/F

2011. dec. 9. 11:22
 22/27 :D:D:D:Danoni válasza:
22/L én már dohányzóm 5 es korom óta nem azért szoktam rá mert menőnek éreztem magam hanem először jó dolognak tűnt, hogy ugyan mi van ebben kipróbálni megtetszett sajnos most már ott tartok, hogy le se tudnám tenni mivel annyira hozzá szokott a szervezetem, hogy ha egy másfél órás előadást végig kell hallgatnom utána akkor 2-3 szál is kell, hogy lenyugodjak .
2011. dec. 9. 11:37
 23/27 Matthew001 ***** válasza:

Amikor életemben az első slukkom szívtam az általános isk. 4. osztályában volt, de annyi is volt, nagyon elítéltem, 14 évesen 3 hétig szívtam, majd leálltam, hogy én nem akarok rászokni. 15 évesen a barátaim 90%a cigizni kezdett, így én is. Majd rászoktam és azóta is tart. Szüleimnek 1 éve mondtam el, nem fogadták jól de már nem igazán szólhatnak bele.

20/F

2011. dec. 10. 00:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Én 12évesen szoktam rá,de nagyon megbántam.Ez úgy indul,hogy na most csak kipróbálom,holnap már egy egész szálat elszívok,és mien kőkeménynek képzelem magam..aztán már a haverokkal vettünk is 1dobozzal,mert egyikünknek se volt annyi pénze,aztán jött a napi 1doboz,és most már annyira gyűlölöm a cigit,hogy minden erőmmel azon vagyok hogy letegyem!és le is teszem!25/F hello
2011. dec. 10. 10:25
 25/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszolóknak..:)
2011. dec. 10. 16:50
 26/27 anonim ***** válasza:

15 vagyok, cirka 6 hónapja gyújtottam rá először... nagyjából a szokásos eset, haver kínálgat, elfogadom. megint kínál és aztán egyre több kell... most ott tartok hogy napi 8-10 szál suli elött-után... egyszerűen elviselhetetlen az hogy állandóan bujkálnom kell vele, (hát mert lett volna merszem otthon elmondani? pff dehogy) szinte már ég az arcom amikor otthon pénzt kérek cigire, és pofátlanul a szüleim képébe hazudok... ha tehetném törölném az utolsó 6 hónapot.

Próbáltam már leszokni de nagyon nehéz...

15/F

2011. dec. 10. 19:16
 27/27 anonim válasza:

A környezetemben sokan cigiznek, elég nagy passzív dohányos vagyok, mert apám már 17 éves kora óta cigizik. Az osztálytársaim közül is sokan cigiznek, szoktak is kínálgatni, de még egyszer egy slukkot nem szívtam, mert egyszerűen badarságnak tartom, és undorodok tőle. 13 éves leszek, és mindenki azt hiszi, ezzel egy jó ember lesz. Számolni sem kell, hogy mennyi pénz az is, amit apám elszív, ahelyett, hogy azt elkölthetnénk másra. HÜLYESÉG!

12/F

2011. dec. 22. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!