Mikor cigiztél először? Rászoktál? Ha igen, a szüleid tudnak róla?
13/L vagyok. eddig kb 5-6x cigiztem, de akkor is csak fél-1 szálat. nyáron, társaságban. viszont most egyre gyakrabban van olyan érzésem hogy el bírnék szívni egyet.. hogy jól esne. ha ideges vagyok az első gondolatom hogy kéne egy cigi.
van hogy hazajövök és megnézem, anya hagyott-e itthon..://
nagyon nem akarok rászoki! :S
( kor is ha lehet :) köszi :) )
Én csak egyszer 17 évesen egy szilveszteri buli, de nekem volt elrettentő példa, mert a szüleim nagy dohányosok.
30/N
15 évesen, és igen rászoktam. Anyum tud róla, apám nem, mert nem velünk él.
19L
köszönöm az eddigi válaszokat! :)
énis úgy vagyok vele, ha társaságban megkínálnak elfogadom, de az is 1-1 szál csak! :)
anya 16éves kora óta rendszeresen dohányzik. szüleim elváltak, de anyával nagyon jó a kapcsolatom, szóval ha ESETLEG rászoknék, ami remélem nem következik be, akkor biztos elmondanám neki. ahogy ismerem, elsőre megpróbálna lebeszélni, de ha nem sikerülne neki , akkor adna az övéből:)
ő mesélte, hogy mikor rászokott és nagymamámnak elmondta, akkor azt mondtál neki, hogy nem örülnek neki, de az ő döntése, és elszívott egy szálat nagymamámmal:)
13 évesen cigiztem először. Habár rendszeresen cigizek, nem érzem úgy, hogy rászoktam volna. Általában napi fél-egy doboz elmegy. Ennek ellenére több hónapig is simán kibírom, anélkül, hogy egyáltalán megkívánnám. A szüleim nem tudják, nem is szándékozom nekik elmondani.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!