Milyen volt amikor elsőnek cigiztél?
nekem taknyam nyálam egybefolyt, mert egyből letüdőztem:) szóval idétlen voltam. aztán sajnos belejöttem, szívtam is 10 évig...
32N
Hát szégyen, de már nagyon vártam, kíváncsi voltam (carpe diem életszemlélet =D )
Kicsit kapart, de nem tüdőztem le és szerintem sokat "segített" hogy már előtte szívtam pipát.
Azóta nem dohányzom és büszke vagyok rá! Csak néha bulikban csúszik be egy-egy szál!
20/l
Én soha ki sem próbáltam... nem tudom, valahogy mindig undorodtam tőle.
24/l
11:54-es
nagyon büszke lehetsz nagypapádra hogy már 4(!) évesen cigit nyomott az arcodba :S
látod ne volt hiábavaló kedves 12:19 mert azóta nem cigizett amit viszont nagyapjának köszönhetett :D
én szédültem de sajnos hamar megszokta a szervezetem és azóta is sajnos előszerettettel fogyasztom ezt a káros terméket!
20 éves srác vagyok.
És a 20 éve altt, kb ha elszívtam eddig 3 szál cigit bulikon :D
Valahogy nem bírom. Hányingerem van tőle. Büdös lesz a lehetem, a ruhám, a pénzt is viszi.Áááá, hiányzik a francnak ez a sz*r.
500 ft-ból inkább kondi után beverek egy nagy grill csirkét, és egészségesebb vagyok.
És sajnos a mai fiatalok körében, ritka az aki nem cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!