Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen volt amikor elsőnek...

Milyen volt amikor elsőnek cigiztél?

Figyelt kérdés
:)
2010. jún. 15. 11:39
1 2
 11/19 anonim válasza:

Kövezzetek meg,de nekem nem volt rossz.Én is egyből letüdőztem,de éppen hogy kaparta a torkom.(pedig egy kicsit erőssel kezdtem (: )

L/14

2010. jún. 16. 07:27
 12/19 anonim válasza:

Ht.. kilehettett bírni! de nem volt kellemes!

Amikor letüdőőztem,nagyon fáájt!

És nem bírom a fájdalmat!

2010. jún. 16. 08:50
 13/19 anonim ***** válasza:

hát kék bond volt...az úgynézett ki h meggyútottam de úgy h nem szívtam és kb 2 óráig tartottXD aztán félig leégett de nem mertem a számba venni...

aztán beleszívtam és semmi utánaolvasás v vmi nélkülü vhogy ösztönből jött az h levegőt veszek rá. a torkomat kaparta de elviselhető volt, de...huhhh nagyon brutál volt...szal a külvilág ki lett zárva a szívdobogásomat hallottam csk kb brutálisan szédültem is...az volt életem legjobb cigijeXDdeh amm komolyan... azóta már csk élvezem 1szerűen....bírnám azt az élményt megint.....

13/f

2010. jún. 16. 10:24
 14/19 anonim ***** válasza:

13 évesen, rögtön letüdöztem.

Nem volt semmi bajom,nem szédültem,a fejem se fájt,csak utána egész nap nem voltam éhes.

Mondjuk hozzá kell tenni,a szüleim kiskorom óta dohányoznak.

17/L

2010. jún. 17. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Kiköhögtem a füstöt, és nagyon nagyon fura és rossz volt. Mintha összeszorulna a tüdőm, pedig elsőnek nem is tüdőztem le. Fura volt, ahogy az a csípős füst (olyannak éreztem) hirtelen bement a számba.

Érdekes élmény volt. :D

2010. jún. 17. 12:16
 16/19 anonim válasza:
Az első cigim 1 fél LD volt!A haverokkal kimentünk 1 romos épülethez kipakoltuk a cuccot,na milyen cigi van?LD,Bond.Inkább az LD-t kértem magamat ismerve,begyújtottuk szívtam tüdőztem.Nem köhögtem semmi se volt csak szédelegtem kicsit és a falnál támaszkodtam.Aztán aznp még elpattant pár cigi.Azóta sincs megállás.
2010. júl. 2. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:

A cigaretta undorító. Undorító a szaga, az íze, mindene :S

Soha ki sem próbáltam, de így is pont elég, mikor valakin érzem.. hányni tudnék tőle:S

2010. júl. 22. 18:01
 18/19 Azazazizétudod válasza:
anyámék ilyen töltővel lgyártották, és egy nagy dobozba rakták már a megtöltött cigiket.Én onnan loptam mindig még 13 évesen ne vagyok rá büszke de ezvan XD,amugy ha rámhalgattok akk vizipipa fincsi görögdinnye aromával c(:
2010. júl. 28. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Az elsőt kb.48 éve szivtam el és arra már nem nagyon emlékszem-az utolsót idén február 6-án arra már igen!Fél szálnál este 9-kor szétpaszéroltam a hamutálban és azt mondtam nek!::A k....a anyádat!!Te voltál az utolsó!!!

Azóta nem szivom és nem is hiányzik!!A feleségem és két lányom szivja mint a gyárkémény,mi meg a fiammal(29éves) nagy ívben kikerüljük Őket!

Meggyőződésem hogy sem rábeszélni sem lebeszélni nem lehet a cigizésről!!Akinek az a meggyőződése hogy helyes hogy szívja az úgyis fogja szívni!Márcsak ilyenek vagyunk mi gyarló emberek!!

2010. okt. 31. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!