Milyen volt amikor elsőnek cigiztél?
Kövezzetek meg,de nekem nem volt rossz.Én is egyből letüdőztem,de éppen hogy kaparta a torkom.(pedig egy kicsit erőssel kezdtem (: )
L/14
Ht.. kilehettett bírni! de nem volt kellemes!
Amikor letüdőőztem,nagyon fáájt!
És nem bírom a fájdalmat!
hát kék bond volt...az úgynézett ki h meggyútottam de úgy h nem szívtam és kb 2 óráig tartottXD aztán félig leégett de nem mertem a számba venni...
aztán beleszívtam és semmi utánaolvasás v vmi nélkülü vhogy ösztönből jött az h levegőt veszek rá. a torkomat kaparta de elviselhető volt, de...huhhh nagyon brutál volt...szal a külvilág ki lett zárva a szívdobogásomat hallottam csk kb brutálisan szédültem is...az volt életem legjobb cigijeXDdeh amm komolyan... azóta már csk élvezem 1szerűen....bírnám azt az élményt megint.....
13/f
13 évesen, rögtön letüdöztem.
Nem volt semmi bajom,nem szédültem,a fejem se fájt,csak utána egész nap nem voltam éhes.
Mondjuk hozzá kell tenni,a szüleim kiskorom óta dohányoznak.
17/L
Kiköhögtem a füstöt, és nagyon nagyon fura és rossz volt. Mintha összeszorulna a tüdőm, pedig elsőnek nem is tüdőztem le. Fura volt, ahogy az a csípős füst (olyannak éreztem) hirtelen bement a számba.
Érdekes élmény volt. :D
A cigaretta undorító. Undorító a szaga, az íze, mindene :S
Soha ki sem próbáltam, de így is pont elég, mikor valakin érzem.. hányni tudnék tőle:S
Az elsőt kb.48 éve szivtam el és arra már nem nagyon emlékszem-az utolsót idén február 6-án arra már igen!Fél szálnál este 9-kor szétpaszéroltam a hamutálban és azt mondtam nek!::A k....a anyádat!!Te voltál az utolsó!!!
Azóta nem szivom és nem is hiányzik!!A feleségem és két lányom szivja mint a gyárkémény,mi meg a fiammal(29éves) nagy ívben kikerüljük Őket!
Meggyőződésem hogy sem rábeszélni sem lebeszélni nem lehet a cigizésről!!Akinek az a meggyőződése hogy helyes hogy szívja az úgyis fogja szívni!Márcsak ilyenek vagyunk mi gyarló emberek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!