Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuána tényleg a kemény...

A marihuána tényleg a kemény drogok előszobája, vagy ez csak tévhit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 22:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

utolsó előtti kommentelőnek :

azér elhamarkodottan ne tegyél kijelentéseket :D

1részt a zozi nem bulizáshoz való; ha nem akarsz spurizni, kólázni,, pláne ekizni...viszont tipikus buliban akarsz részt venni (hajnalig pörgés stb..) akkor inkább igyál, mint szívjál..különben bepunnyadsz ,és állva elalszol..hidd el tapasztalat...vagy ha már tényleg nem akarsz máshoz nyúlni, és bulizni akarsz, akkor pia+a zozi elég jó kombó ,persze már akinek..nekem eddig bevált..

(am. én már írtam korábban 1 kommentet, én vagyok, a napi szinten 5-8 G-s..bár ez már nem fedi a valóságot; meg aztán azóta ki lett próbálva elég sok minden más..:P)

2010. aug. 9. 17:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Valóban elhamarkodott kijelentés volt :D

Azóta már túl vagyok jónéhány dolgon én is.... ;)

Most már azt mondom, hogy a fű tényleg kapudrog, de leszarom. Amióta benne vagyok ezekben, boldog ember vagyok. És nem a cuccok miatt, mert józanul is jól érzem magam. Csak segítettek ráeszmélni az élet szépségére.

További jó (mértékletes) fogyasztást mindenkinek! ;)

2011. febr. 15. 02:23
 23/25 anonim válasza:
Nem, mert ennyi erővel a kávét is nevezhetnék a kemény drogok előszobájának.
2012. jan. 8. 00:45
 24/25 anonim ***** válasza:
party drogokat ne keverjük össze a mariskával .betépsz "mariska" eszel alszol nem vagy fent 48 orát..stb stb!
2012. jan. 16. 19:08
 25/25 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb esetben igen. De ez mindig attól függ, hogy mennyire vagyunk a marihuána „rabja”. Ha például, a füves cigit hetente használjuk csak azért, hogy jó érezzük magunkat, előbb vagy utóbb biztos, hogy más „hamis” energiával és „mű” örömmel rendelkező szert is kipróbálunk, és általában akkor már nincs megállás.
2015. márc. 10. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!