A marihuána csökkenti, vagy emeli a vérnyomást?
Figyelt kérdés
Alkalmankénti használat esetében értem a kérdést. Tehát teszem azt, ha valaki, akinek magas vérnyomása van és marihuánát szív, akkor még magasabb lesz, vagy csökkenni fog? Vagy magas vérnyomással nem kéne ilyen dologgal próbálkozni?2011. aug. 12. 08:26
1/10 thewhiteman válasza:
Alapból nem kéne,de így meg pláne!de úgy is jön minjdárt valami okos aki megmagyarázza,hogy még a faszod is jobban áll tőle
2/10 anonim válasza:
Emeli, mert az agyban azon helyekre hat, amik ezt befolyásolják. Hosszabb távú használata még teljesen egészséges embernél is magas vérnyomást eredményez.
3/10 anonim válasza:
Fajtától függ, valamelyik emeli, valamelyik leviszi...
4/10 anonim válasza:
attól függ beparáztat-e téged a fű, vagy csak simán ellazit.
5/10 anonim válasza:
Utolsó, egyáltalán nem attól függ. Egyszerűen fogalmazva a THC agyban kifejtett hatása miatt mindenképpen emeli, még ha a használó nem is érzi.
6/10 anonim válasza:
Az indica az nem emeli a vérnyomás sőt , alkalom adtán le viszi, ettől fáradt álmos lesz az ember, az indica pedig pont ellenkezőleg hat nevető görcsök ami miatt szapora a légzés minek hatására növekszik a vérnyomás , érthető?
7/10 anonim válasza:
előző vagy bocs a hibáért az elsőnél az "sativa" akart lenni még egyszer bocsi
8/10 anonim válasza:
Figyelj nekem magas a vernyomasom ezer en ha alkalmankent elnyomok egy jointot akkor beveszek egy ijen novenyi eredetu vernyomascsokkentot meg egy fej fokhagymat, aztan amennyire meg mertem eleg jol ellensujozzak egymast. Amugy meg a cigi is emeli szal szerintem ha ezzel van a baj akkor bongot hasznalj, kis fagyongytea meg fokhagyma es az az alkalmi fogyasztast ellensujozza.
9/10 ifcukt ísegísg válasza:
Hát nem tudom hogy miért írják hogy magasabb lesz tőle a vérnyomás mert hogy az agyat stimulálja a THC,attól még hogy az agy stimulálva van a THC által nem jár vele magas vérnyomás.Egyébként ha kicsit utána olvasol a marihuána csökkenti a szemnyomást és a vérnyomást is egyaránt.
10/10 vorlmen válasza:
Az élettani hatások tekintetében, a marihuána csökkenti a vérnyomást, míg a pulzusszámot emeli. Az alacsony vérnyomás és magas pulzusszám együttesen komoly veszélyeket eredményezhet, ugyanis az inhalációt követő egy órán belül négyszeresére növekedik a szívroham fellépésének valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!