Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuána csökkenti, vagy...

A marihuána csökkenti, vagy emeli a vérnyomást?

Figyelt kérdés
Alkalmankénti használat esetében értem a kérdést. Tehát teszem azt, ha valaki, akinek magas vérnyomása van és marihuánát szív, akkor még magasabb lesz, vagy csökkenni fog? Vagy magas vérnyomással nem kéne ilyen dologgal próbálkozni?
2011. aug. 12. 08:26
 1/10 thewhiteman válasza:
62%
Alapból nem kéne,de így meg pláne!de úgy is jön minjdárt valami okos aki megmagyarázza,hogy még a faszod is jobban áll tőle
2011. aug. 12. 08:33
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Emeli, mert az agyban azon helyekre hat, amik ezt befolyásolják. Hosszabb távú használata még teljesen egészséges embernél is magas vérnyomást eredményez.
2011. aug. 12. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Fajtától függ, valamelyik emeli, valamelyik leviszi...
2011. aug. 12. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
attól függ beparáztat-e téged a fű, vagy csak simán ellazit.
2011. aug. 14. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, egyáltalán nem attól függ. Egyszerűen fogalmazva a THC agyban kifejtett hatása miatt mindenképpen emeli, még ha a használó nem is érzi.
2011. aug. 14. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Az indica az nem emeli a vérnyomás sőt , alkalom adtán le viszi, ettől fáradt álmos lesz az ember, az indica pedig pont ellenkezőleg hat nevető görcsök ami miatt szapora a légzés minek hatására növekszik a vérnyomás , érthető?
2013. febr. 8. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagy bocs a hibáért az elsőnél az "sativa" akart lenni még egyszer bocsi
2013. febr. 8. 13:07
 8/10 anonim válasza:
100%
Figyelj nekem magas a vernyomasom ezer en ha alkalmankent elnyomok egy jointot akkor beveszek egy ijen novenyi eredetu vernyomascsokkentot meg egy fej fokhagymat, aztan amennyire meg mertem eleg jol ellensujozzak egymast. Amugy meg a cigi is emeli szal szerintem ha ezzel van a baj akkor bongot hasznalj, kis fagyongytea meg fokhagyma es az az alkalmi fogyasztast ellensujozza.
2014. aug. 5. 21:17
 9/10 ifcukt ísegísg válasza:
21%
Hát nem tudom hogy miért írják hogy magasabb lesz tőle a vérnyomás mert hogy az agyat stimulálja a THC,attól még hogy az agy stimulálva van a THC által nem jár vele magas vérnyomás.Egyébként ha kicsit utána olvasol a marihuána csökkenti a szemnyomást és a vérnyomást is egyaránt.
2015. aug. 13. 20:49
 10/10 vorlmen válasza:
Az élettani hatások tekintetében, a marihuána csökkenti a vérnyomást, míg a pulzusszámot emeli. Az alacsony vérnyomás és magas pulzusszám együttesen komoly veszélyeket eredményezhet, ugyanis az inhalációt követő egy órán belül négyszeresére növekedik a szívroham fellépésének valószínűsége.
2017. máj. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!