A marihuána tényleg a kemény drogok előszobája, vagy ez csak tévhit?
Ez egy buta tévhit.
Az igazság az, hogy az alkohol egy messzemenően károsabb drog a fűhöz képest. Sokkal erősebb egészségkárosító hatásai vannak és a személyiségre, az ember környezetére is sokkal destruktívabban hat.
TÉVHIT!
5 éve szívok füvet...voltak időszakok(!), amikor napi szinten 5-8 G-t...
..és azóta nem próbáltam ki mást...nemhogy hernyót,kólát,papírt stb....még gombát, és mezkalint sem:D...
(gombázni csak a közeljövőben fogok..de mivel az is könnyűdrog...ez is csak alátámasztja azt a tényt, hogy a fű nem egy kapudrog:D)
Ez teljesen akart függő. Aki ki akarja próbálni a keményebb, szintetikus drogokat is, az anélkül is megteszi h kipróbálná a füvet.
Persze, én is hallottam már olyat h megunták a füvet és áttértek más drogokra de ez nem minden emberre igaz!
Én már lassan 3 éve rendeszeresen(naponta) fogyasztok zöldet. Azóta nem fogyasztok alkoholt, és még gondolni se akarok arra, h tablettákat vegyekbe, porokat szívjak fel, vagy esetleg tűt szúrjak magamba!
Valamilyen szinten igaz.
Ami azért van mer az ember kipróbálja, nagy valószínűséggel élvezni fogja ,teszik majd neki a hatás. És azon kezd gondolgodni hogy miért nem legális(magyarországon). Azán arra gondol, hogy ami illegális nem jelenti azt ,hogy rossz.
Aztán még azért met mikor valaki kipróbálja, valakitől meg kelett szereznie, el kell fogyaztania ezáltal belekerül 1 olyan társaságba akik legjobb esetben csak füveznek, de ha idősebbek, akkor már mást is próbálhattak(persze nem kortól függ),és talán tetszett is nekik. Aán lehet persze nem biztos de ki fogja próbálni ő is.De hangsúlyozom h ez csak egy általánosítás azaz gyakran történik ilyen.
Én pont azért akarok mostantól (most, hogy kipróbáltam) bulikban pia helyett szívni, mert kevésbé káros. Szóval nekem aztán végképp eszem ágában nincs máshoz nyúlni, mert tudom, hogy azok már károsabbak, veszélyesebbek, sokkal-sokkal.
Azokra, akikben alapból benne van a hajlam, igaz, hogy előszoba. De azokra nézve, akik akár fele olyan megfontoltak, mint én, hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!