Hogy tudnám a párom leszoktatni a dohányzásról?
Szia! Nekem is hasonló szándékom van, az én párom is jó ideje dohányzik, igaz már kevesebbet, most 21 de kb. 14éves kora óta cigizik. Mi kötöttünk egy fogadást pár hónapja, h egy adott időpontig leszokik, addig ő dönti el, h mennyit szív stb én nm szólok bele a lényeg, h az időpontra leszokjon. És ha nyer, azaz leszokik, akkor megkapja a fogadás tárgyat:) Ha nem akkor pedig nagyon morcos leszek :D Ha Neked is van valami ötleted szívesen veszem, én is nagyn szeretném ha leszokna, saját maga miatt. Sok sikert a projekthez!!:)
20/L
Szedd rá, hogy ezt az ártatlan 108 oldalt elolvassa:
Én elolvastam, amitől végleg leszoktam múlt nyáron, pozitívan, nevetve, egy perc nehézség nem volt benne! Azóta több barátom és családtag leszokott vele. A legjobb az egészben, hogy bizonyítja, hogy testileg milyen egyszerű leszokni a nikotinról: szinte csak egy csettintés.
Azóta nem hogy nem kívánom, de undorodok tőle! És bizton állíthatom (ismerőseimmel együtt), hogy a legjobb módszer!
Sok sikert. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!