Hogy kell valakit leszoktatni a dohányzásról?
a nagybátyá nagyon sokat dohányzik de nem akar orvoshoz fordulni
:S
nincs valami olyan gyógyszer amitől valahogy sikerülne leszoktatni?
sürgős
már egyszer elvitte a mentő mert vért hányott tőle
de ne butaságokat írjatok
meg ha elveszem a cigijeit akkor meg újat vesz
:D
Nézd, saját akareterő nélküli biztos leszokási módszer szerintem nem létezik.
Mindenkinek más más módszer válik be. Szerintem mindegyiknek megvannak a maga nehézségei/buktatói.
Ha egyáltalán nem kíván leállni a cigiről egy ilyen egészségügyi sokk hatása után sem , akkor sajnos iszonyat nehéz dolga lehet.
Esetleg áttérhetne az elektromos cigire, mint kevésbé káros alternatíva, de abból sem mindegy mire.
Ha esetleg kellene róla infó akkor csak szólj szívesen megosztom veled a tapasztalataimat.
Én 8-9 év napi 1 doboz light cigi után álltam át már egy hónapja, nem mondom , hogy néha nem kívánom meg az igazi cigit, de tény hogy azóta rendesre nem gyújtottam rá.
Ahhoz hogy valaki leszokjon a cigiről, akarta kell... Kényszeriteni nem igazán lehet.
Leszokni meg ugy lehet mindt akár mi másrol... (amitől függő vagy)
Ha hetente elszivsz pl. 7 paklut, akk a következő héten probálj kevesebbet 6,5 és igy kell csökkenteni... elég hossz idbe telik, de mindt ahogy mondtam ahhoz kitartás kell, meg a személy kell akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!