A testen elnyomott cigi milyen betegségeket okozhat?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:01
11/13 anonim válasza:
Nagyon okosak vagytok egy páran. Ha ennyire nem lesz bajotok a bőrötökön elnyomott csikkektől és még fogadásokat is köttök, próbálkozzatok legközelebb 10cm vastag égő gyertyával,ha az se árt akkor jöhet még enyhe kíváncsiságból a hegesztő páka és társai.
12/13 anonim válasza:
Én nem fogadásból csináltam hanem magamtól és am igen már forrósított vassal is égettem meg magam 14 éves koromban a karomat azóta is látszik égettem meg magamat pákával is 2x egyik az megmarad mert olyan helyen van a másik színte teljesen elmúlt és a mellkasom égettem meg még kisebb felforrósított fémekkel.
13/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, most nem érek rá utánanézni a fogadásos nem Te voltál, Úgy hogy ezt többesszámban írtam és nem kimondottan Neked szól. Remélem. Muciusz Cévoláról nem tudom
hallottál-e.Ő egy gazdag római fiatal volt az ókori Rómában, és hogy bebizonyítsa a cézárnak, hogy milyen bátrak a római fiatalok, akikre pedig sokan azt mondták, hogy kiveszett belőlük a bátorság, az égő kandeláber fölé tartotta a karját. ÜDV.V.....X ezt AZONBAN nem heccből csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!