Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leraktam a cigit. Attól...

Leraktam a cigit. Attól vannak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Elég korán kezdtem a dohányzást 16 évesen azóta rendszeresen dohányzom nem kis mennyiséget 2 nap egy doboz van hogy több, bulikban volt hogy 2 dobozzal is elszívtam a múlt hétvégén gondoltam egyet hogy elegem van abból h a cigitől függök pl.: kávé mellé, kaja után csak a cigi miatt várom a nap végét unalomból szívom stb... szóval 3 napja nem gyújtottam rá és egyfolytában köhögök szakadozik fel elég rossz de nemszeretnék megint rágyújtani pedig attól tuti ,hogy elmúlna. Nah szóval ez elvonási tünet vagy tisztul a tüdőm vagy mi a franc? Előreis köszönöm 20/F
2011. okt. 19. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet a dohányzás abbahagyásától is felszakadó köhögés, de ehhez valószínű egy megfázás is hozzájárult.
2011. okt. 19. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen, tisztul.
2011. okt. 19. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Én négy hónapja tettem le.Fájt a fejem, reggel még a mai napig olyan "cigisen"száraz a torkom, szinte szúr, és mellesleg idegbeteg voltam a 2., 3. hónapban.Mostmár jobb.Persze még most is rá bírnék gyújtani.

Szerintem baromi sok hatása lehet.Igen, szerintem belefér.

2011. okt. 19. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 3 hete nem gyújtottam rá. Én is köhögtem 1,5-2 hétig, de csak annyira, mint amikor cigiztem. Ha jobban köhögsz, mint előtte az megfázás jele lehet, de ha nem akkor hamarosan el fog múlni :) Kitartás!!!
2011. okt. 19. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
belefér, jön fel aminek fel kellene jönnie.
2011. okt. 19. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nemsikerült... Képtelen vagyok letenni...
2011. okt. 31. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!