Szünetben rajtakaptam a diákomat, hogy cigizik. Általában ilyen helyzetekben szólok a szülőknek, de ő az egyik legjobb diákom. Másrészről pedig most lesz egy versenye, és nagyon szigorú szülei vannak, félő hogy nem engednék el.
Ha bunkó vagy, akkor csak szólj, de utána nézz magadba és hagyd el ezt a pályát, mert nem neked találták ki.
2011. okt. 11. 19:10
12/15 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék az életkorodra! Bunkóság egy kiskorúért aggódni? Ha felnőtt vagy, akkor te vagy a bunkó! Vagy biztos valami cigányelepről jöttél, ahol nagyobb gond is van ennél!
2011. okt. 11. 20:42
13/15 anonim válasza:
Szerintem két esélyes a dolog mert egyik oldalról: tejesen felesleges szólnod, mert ha Rád nem hallgat, akkor a szüleire sem fog ezen téren. Ugyan úgy meg fogja szerezni a cigit, max még nagyobb titokba csinálná a dolgokat.Másik oldalról: Ha a szülei később megtudják akkor meg az lesz hogy miért ilyen későn tudták meg.... De szerintem többre mész ha nem szólsz, ha már 14 fölött van...
2011. okt. 12. 18:14
14/15 anonim válasza:
Inkább gondolkozz el, hogy normális vagy-e egyáltalán, mint tanár! Fordítsuk meg a dolgokat. Mi lenne ha téged ez a diák rajta kapna, hogy együtt vagy egy amúgy férjezett másik tanárnővel?! Örülnél neki ha bemószerolna a srác?
2011. okt. 12. 22:54
15/15 anonim válasza:
Figyi.
Szerintem hagyd rá.Ha szólsz róla valakinek akkor mint előttem is leírták csak utálni fog és máshol fogja szívni a rohadt cigit.Inkább szerezz egy olyan videót ahol egy dohányos ember tüdejét boncolják.Vagy a többi diákot kérd meg,hogy cikizzék mikkor szívja azt a szart.Szóljál be neki szünetben,hogy" Mi van mész etetni a rákokat?"
Csak ezek a módszerek hatásosak.Hidd el mint diák tudom,hogy mivel lehet a mai fiatalságot sarokba szorítani. Vagy van még a másik lehetőség.Szólsz a szüleinek akik majd kiverik a fél fogsorát és nemhogy cigizni nem fog tudni,de 1 hétig a levest is szívószállal fogja enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!