Füveztél már, vagy szoktál füvezni?
Én még nem és még cigizni sem cigiztem soha életembe. De mostanába rájövök, hogy rengeteg ismerősöm szokott rendszeresen vagy csak alkalmanként füvezni.
Azt nem mondom, hogy ha valaki megkínálna nem kóstolnám meg, de azért elég beteges, hogy a mai világban ennyien használják rendszeresen a füvet ami mellesleg illegális.
1g fűből, ami tuttommal olyan 2500körül van, hány füves cigi jön ki?
Nem akarok venni csak érdekel.
És az a füvescigi kb akkora mint a sima cigi
En mar fuveztem, nincs benne semmi extra...nem gazosabb, mint a pia!
Csak a buta emberek siman elitelik, mert illegalis, pedig ezerszer kulonb az alkoholnal...
Am attol fugg, hogy milyen eros jointokat akarsz csinalni, csinalhatsz akar 8 gyenget, vagy 2 eroset, erted?
csinálni nem akarok csak érdekelt:D
egyszer kipróbálni oké vagy egy egy bulin szívni belőle párat sem gáz de minden nap az túlzás
ugyan úgy elítélem azt is aki minden nap iszik...
Voltam Hollandiában kinn anno 5 éve és nem szoktam rá, sőt még csak ki sem próbáltam :)
Pedig Amsterdam főterén odajött hozzám egy csávó és azt mondta, hogy: "marihuana business" ?
Meg volt olyan üzlet, ahol az volt kiírva, hogy "marihuana shop" de nem mentem még csak be sem .
Nem érdekel.
Itt BP-en 2000 ft 1 gramm.
Én néha szívok, aztán ennyi. Jól ellazít. A rengeteg felgyülemlett feszültséget 1 pillanat alatt kiviszi belőlem :) Máshogy nem tudom levezetni (hiába sportolok)
Én általában 1 jointot 0,2 grammból csinálok. Így nekem elég sokáig elég 1 g, kb 2 hetente szívok.
én hetente,kéthetente de van hogy 3 naponta.
Ellazit,néha haluzok attól függ milyen.
előfordul. igazából gyakrabban fordul elő, mintha elmennék inni, nem igazán szeretem az alkohol hatásait.
persze olcsóbbnak nem olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!