Lehet füvezni lézeres látásjavító műtét után 1 hónappal?
Nyugodtan. Aki füvezik, azért egyébként sem kár.
A magam részéről persze kikérném egy orvos véleményét is, lehet mondana érdekes dolgokat, összefüggéseket....
Tessék. Megválaszoltad a saját kérdésed.
Nekem speciel fogalmam nincs a füvezésről, de mint mondtam, nem hülyeség ilyenkor egy hozzáértő véleményét kikérni.
Az már más kérdés, hogy érdemes-e bárkit is hozzáértőnek tekinteni, aki ide ír - beleértve engem is.
Ez szintén nem jutott eszembe, de valóban így van. Zöldhályog esetén szokták javasolni/felírni amerikában, mivel csökkenti a szemgolyóra nehezedő nyomást, valamint csökkenti a vérnyomást. Szemműtét után viszont ez pont nem jó ötlet, ha engem kérdezel. Nem óvatosságból mondta az az orvos, hogy jobb kerülni, a másik meg... Istenemre nem tudom miért mondta azt, amit mondott, de szerintem az nagyon nagy butaság.
Egyébként, milyen életszituáció az, ahol olyan fontos lenne füvet szívnod? Vagy passzívan szívnád?
senkiházi :DDD Gratulálok, hogy ennyiből sikerült megállapítanod, hogy senkiházi vagyok :D
Sajnos bizonyos szituációkban elengedhetetlen a teljes ellazulás... Fű nélkül nem megy és semmi más nem tudja helyettesíteni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!