Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Véleményekre lennék kíváncsi!...

Véleményekre lennék kíváncsi! Szerintetek mi "éri meg jobban", alkalmanként füvezni vagy alkoholizálni?

Figyelt kérdés
Az alkalmankéntet úgy értem, hogy 2-3 havonta, esetleg havonta.
2011. jan. 15. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Egyiket sem éri meg. Élj egészségesen.
2011. jan. 15. 16:36
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
Hat sztem a alkohol. én szoktam inni alkoholt, mértékkel és ritkán, de hidd el semmi bajod nem lesz tőle :) max hízol 1 picit,vagy fáj a fejed... később se lesz sok gond ha tényleg ritkán iszol..... ha tajrészegre iszod magad 2hetente az se jó.. a füvet mellőzd kérlek:)
2011. jan. 15. 17:04
 3/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, éreztem h lesznek ilyenek is, nem várom, h ne legyenek, de mondjuk az italnál a "mérték" 1.5-2l, fűnél max 1-3g/alkalom
2011. jan. 15. 17:08
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Már nem azér de a fűvel és az alkohollal is vigyázni kell..sztem a fű az valamennyivel jobb mer ugye alkohol az méreg..a fű jó nem tagadom h abba nincs káros anyag de ha havi 2-3szor füvezel akk sztem kevesebb káros hatása van mint az alkoholizálásnak de mivel mind2 leépít 1 idő után ezér mind2őt csak mértékkel szabad..De 1 jó tipp:Ne igyál alkoholt fűre!
2011. jan. 15. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
ha mondjuk 2havonta sütsz magadnak 1 füves sütit az égvilágon semmi bajod nem lesz :)
2011. jan. 15. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
hát én azt tenném a helyedben, hogy egyszer betépek legközelebb meg érszeg leszek. De tépni sokkaldesokkal jobb:)
2011. jan. 15. 21:24
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Péntek este berúgás,szombat este füvezés.A legjobb :P
2011. jan. 15. 21:35
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Egyik sem. Elmondom miért. A hatása egészségileg és pszihikailag is nagyjából ugyanaz. (Gondolom én, de nem próbáltam.) Az alkohol a drogok veszélyességi listájána 3. a füves cigi az 5. , de az ugye illegális. Szóval egyiket se jó dolog próbálgatni. A pénztárcádnak se tesz jót, és a testednek-lelkednek se.
2011. jan. 15. 21:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha okos vagy egyikse okoz kárt.

Értem ezalatt azt hogy ha havonta megiszol 2-3 pohár jó bort,vagy ha havonta megeszel egykét sütit.

Ezektől egészen biztos hogy semmi bajod nem eshet.

De viszont ha havonta kétszer lenyomsz egy kannás bort, 2 üveg vodkát mind1,vagy szívod a füvet heti 2x akkor azmár gondot okozhat.

Habár tény hogy szimplán alkoholmérgezésbe rengetegen halnak meg évente,sőtt mégtöbben az okozott betegségek miatt(máj betegségek főként),míg THC okozta halálesetről nem tudunk.

A fűvel a nagy probléma talán az,hogy leggyakrabban cigibe szívjuk el,ami tudjuk papírból dohányból és füstből áll.Ez mind káros hosszú távon,ha 2hetente csinálod akkor is.

Itt megvan annak az előnye,hogy megsütöt sütibe,így csak THC kerül a szervezetedbe(némi CBD is)ami nem méreg a szervezet számára.Ezt az bizonyítja hogy agyunkban kannabionid receptorok találhatók,ellenben nincsen etilén receptor.

Lényeg a lényeg,alkalmi fogyasztásnál mindkét szer esetén,mértékkel és megfelelő beviteli móddal nemfogod magad hosszútávon vagy semmilyen módon károsítani.

2011. jan. 16. 01:34
 10/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Kedves 21.39-es

Honnan veszed hogy ugyanolyan testi és leki hatása van ha kise próbáltad?

Nemtudom honnan szerezted azt a sorrendedet de hogy se füle se farka az biztos.

Biztos elhiszi valaki hogy egy kutatáson alapuló "listán" úgy lesz leírva a THC mint füves cigi.

Elég gyerekes hozzászólást írtál.

2011. jan. 16. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!