Véleményekre lennék kíváncsi! Szerintetek mi "éri meg jobban", alkalmanként füvezni vagy alkoholizálni?
A fű! :)
( nincs másnaposság, nem hánysz, emlékszel mindenre, nem roncsolódik a májad, talán még jótékony hatása is van! annyira nem lehet rá szokni :) De inkább élj egészségesen, és ha nem is nagyon de egy kicsit jobban érzed magad tőle.
:D
Ha Csak havonat:
Egészségügyi vonzata nemigen lesz. Ha tényleg csak havonta.
Nekem a fű baromira nem jött be. ( Egyéni dolog, erre nem kell hallgatnod)
Az egy lényeges különbség azaz, hogy a fű illegális a szesz nem. ( Előttem szólók igen nem leszel másnapos stb igazatok van! )
Ha néha piálsz annak se egészségügyi kockázata se rendőrségi kockázata nemigen lesz. Ha elkapnak részegen akkor sem csukhatnak le.
De ha drogot füvet találnak meg nálad ( amit szerintem is legalizálni kellene kis mértékben) akkor megindul az eljárás ellened, és össze vissza kell szerencsétlenkedned, hogy végül is priusz nélkül kikeveredj a dologból. Kicsi erre az esély, és eléggé hihetetlen hogy bárki is " elkapna" , de attól még baj lehet belőle, a másik pedig lehet megint csak az én bénaságom, speciel nem tudok füvet szerezni :), körülményesebb mint lemenni a boltba és venni egy raklap sört :).
Üdv
faszi elmultár már legalább 15 éves? :/
inkább hanyagold a témát
Én alkoholpárti vagyok (illetve berúgni már nagyon ritkán szoktam), a füvet meg csak 2x próbáltam sok éve, de a világért sem állítanám, hogy berúgni egészségesebb, mint betépni.
Az természetes, hogy lehetőség szerint lejáratják a füvet, ugyanis nem tenne jót +1 legális drog az országnak, a magyarokat ismerve pedig a lakosság egy lényeges része egyébként is orrvérzésig szívná az első pár hétben (ha nem tovább), ha legalizálnák.
Az "alkoholizálás" nem rossz, ha azt jelenti, hogy pl. egy stresszes munkanap utáni lazítás közben leküldesz 1-2 sört vagy 1-2 pohár bort.
Részegségig nem érdemes inni: azt az ember kipróbálja 16 évesen, 20-22 éves korig még poén, utána egyre kevésbé érdekes, aztán abba is hagyja. Nem nyújt sokat az alkohol annak, aki amúgy tud élni.
A fű hasonlít az alkoholhoz. Ugyanolyan primitív hatása van, de nagyon egészségtelen. Ráadásul: van olyan, hogy kellemes sör, finom whisky meg minőségi bor - olyan, hogy minőségi fű, nincs. A fű alapvetően egy primitív undormány. Tizenéves korában az ember, ha nem tudott ellenállni a nyomásnak (gimnáziumban "kötelező" a füvezés), akkor füvezik, később nem nagyon.
Kamaszkorban belefér néhány kilengés, mert ki kell próbálni sok mindent, 22-24 éves kortól már nem izgalmas se a fű, se nagyobb mennyiségben az alkohol.
04:41:
Pont hogy sokkal "népszerűbb" 22-24 éves kortól a fű.
Nem is képzelnéd, mennyien szívják.Olyanok, akikről nem is gondolnád.És van minőségi fű, csak nem itt Mo.-n.
Kérdezőnek:
Mindkettőben van jó és rossz is, csináld amelyiktől jobban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!