Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Véleményekre lennék kíváncsi!...

Véleményekre lennék kíváncsi! Szerintetek mi "éri meg jobban", alkalmanként füvezni vagy alkoholizálni?

Figyelt kérdés
Az alkalmankéntet úgy értem, hogy 2-3 havonta, esetleg havonta.
2011. jan. 15. 16:20
1 2
 11/18 anonim válasza:
44%

A fű! :)

( nincs másnaposság, nem hánysz, emlékszel mindenre, nem roncsolódik a májad, talán még jótékony hatása is van! annyira nem lehet rá szokni :) De inkább élj egészségesen, és ha nem is nagyon de egy kicsit jobban érzed magad tőle.

:D

2011. jan. 16. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha Csak havonat:

Egészségügyi vonzata nemigen lesz. Ha tényleg csak havonta.

Nekem a fű baromira nem jött be. ( Egyéni dolog, erre nem kell hallgatnod)

Az egy lényeges különbség azaz, hogy a fű illegális a szesz nem. ( Előttem szólók igen nem leszel másnapos stb igazatok van! )

Ha néha piálsz annak se egészségügyi kockázata se rendőrségi kockázata nemigen lesz. Ha elkapnak részegen akkor sem csukhatnak le.

De ha drogot füvet találnak meg nálad ( amit szerintem is legalizálni kellene kis mértékben) akkor megindul az eljárás ellened, és össze vissza kell szerencsétlenkedned, hogy végül is priusz nélkül kikeveredj a dologból. Kicsi erre az esély, és eléggé hihetetlen hogy bárki is " elkapna" , de attól még baj lehet belőle, a másik pedig lehet megint csak az én bénaságom, speciel nem tudok füvet szerezni :), körülményesebb mint lemenni a boltba és venni egy raklap sört :).

Üdv

2011. jan. 16. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

faszi elmultár már legalább 15 éves? :/

inkább hanyagold a témát

2011. jan. 16. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
16:29- nálad még egy földigiliszta is nagyobb intelligenciával rendelkezik
2011. jan. 16. 16:38
 15/18 Phoney ***** válasza:

Én alkoholpárti vagyok (illetve berúgni már nagyon ritkán szoktam), a füvet meg csak 2x próbáltam sok éve, de a világért sem állítanám, hogy berúgni egészségesebb, mint betépni.

Az természetes, hogy lehetőség szerint lejáratják a füvet, ugyanis nem tenne jót +1 legális drog az országnak, a magyarokat ismerve pedig a lakosság egy lényeges része egyébként is orrvérzésig szívná az első pár hétben (ha nem tovább), ha legalizálnák.

2011. jan. 17. 02:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Az "alkoholizálás" nem rossz, ha azt jelenti, hogy pl. egy stresszes munkanap utáni lazítás közben leküldesz 1-2 sört vagy 1-2 pohár bort.

Részegségig nem érdemes inni: azt az ember kipróbálja 16 évesen, 20-22 éves korig még poén, utána egyre kevésbé érdekes, aztán abba is hagyja. Nem nyújt sokat az alkohol annak, aki amúgy tud élni.

A fű hasonlít az alkoholhoz. Ugyanolyan primitív hatása van, de nagyon egészségtelen. Ráadásul: van olyan, hogy kellemes sör, finom whisky meg minőségi bor - olyan, hogy minőségi fű, nincs. A fű alapvetően egy primitív undormány. Tizenéves korában az ember, ha nem tudott ellenállni a nyomásnak (gimnáziumban "kötelező" a füvezés), akkor füvezik, később nem nagyon.

Kamaszkorban belefér néhány kilengés, mert ki kell próbálni sok mindent, 22-24 éves kortól már nem izgalmas se a fű, se nagyobb mennyiségben az alkohol.

2011. jan. 17. 04:41
 17/18 anonim ***** válasza:
mind2megéri
2011. jan. 17. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:

04:41:

Pont hogy sokkal "népszerűbb" 22-24 éves kortól a fű.

Nem is képzelnéd, mennyien szívják.Olyanok, akikről nem is gondolnád.És van minőségi fű, csak nem itt Mo.-n.

Kérdezőnek:

Mindkettőben van jó és rossz is, csináld amelyiktől jobban érzed magad.

2011. jan. 20. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!