Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valami bajom ha 12...

Lehet valami bajom ha 12 évesen hetente vizipipázok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 21:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos a prevenció (megelőzés) nem csak a drogok esetében áll ijesztgetésből de még az ilyen viszonylag ártalmatlan szokások, mint a vizipipázás esetében is. Az emebrek azt hiszik ezzel töbebt érnek el mint a puszta tények feltárásával. Pedig nem, mert ha valakiben van annyi becsület, hogy az igazat mondja/írja és maximum véleményként teszi hozzá, hogy szerinte nem kellene, arra inkább hallgat egy fiatal, már csak tiszteletből is.
2009. máj. 1. 21:27
 22/42 anonim ***** válasza:
58%
Lehet bajod tőle. Apád pofánvág, ha megtudja.
2009. máj. 3. 18:03
 23/42 A kérdező kommentje:
tudja, hogy van, különben honnan lenne nekem? Olyan hülye vagy, mint a seggem
2009. máj. 4. 19:35
 24/42 anonim ***** válasza:
71%

Véleményem szerint !

Régóta vízipipázok én is , semmi bajod nem lesz ha hetente egyszer haverokkal összeülsz és elfüstölsz egyet. Gondolj csak bele , mekkora egy vízipipa szűrője és mekkora egy cigié ? Vagy, hogy mennyi füstöt szívsz be az utcán az autók miatt.

A lényeg , hogy tud hol van a határ.

2009. máj. 4. 23:24
 25/42 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező!

Köszönöm, hogy a legutóbbi hozzászólásoddal helyettem is minősítetted magad. :))

18:07

2009. máj. 5. 01:01
 26/42 anonim válasza:
71%

Nyugodjál meg. Nekem is van itthol. Heti 1 pipázástól semmi bajod nem lesz... ha 12éves vagy, ha 68. Persze, a fogad sárgább lesz de ott a fogkrém.. a szád meg nem lesz büdös, lévén a dohány ízesített tehát ILLATOS lesz. Azonfelül oldja a stresszt. :)

Mbi

2009. máj. 7. 22:15
 27/42 anonim ***** válasza:
54%

Legszívesebben feljelenteném a drága szüleidet kiskorú veszélyeztetéséért, hogy ezt hagyják.

Tuti, h elhelyeznének gyermekotthonba.

Mondjuk, amilyen barom vagy, ott meg tuti elkezdenél szipuzni.

Mondjuk nem baj, éljen Darwin!!

2009. jún. 11. 16:46
 28/42 anonim ***** válasza:
61%
Igazad van, éljen Darwin. Bár a rejtett tartalom inkább rád vonatkozik, mint a kérdezőre.
2009. jún. 22. 20:30
 29/42 A kérdező kommentje:
a htei 1x hülyeség volt, mostmár kb csak havonta
2009. júl. 15. 21:09
 30/42 anonim ***** válasza:
35%
semmi én 13 vok örülj hogy muterék megengedik a haverjaim nagyrészének nincs vagy csak titokbanha naponta cinálnád akkor se lenne semmi bajodén is káb annyiszor csinálom
2009. júl. 16. 03:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!