Lehet valami bajom ha 12 évesen hetente vizipipázok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 21:04
1/42 A kérdező kommentje:
Kamu szövegeket kérem ne írjatok!
2009. ápr. 25. 21:06
2/42 anonim válasza:
Sztem igen. Nem egészséges ,ráadásul fejlődásben vagy.
3/42 anonim válasza:
Igen. Különböző tanulmányok bizonyítják, hogy a vízipipa sokkal károsabb a cigarettánál. Nézz utána interneten (de nyilván ne a vízipipát reklámozó oldalakat nézd, ők nem fognak rosszakat írni a termékükről), szép okfejtéseket lehet látni.
Szóval vízipipától is lehet szájrákod, tüdőrákod stb....
4/42 anonim válasza:
5/42 anonim válasza:
Az 1.vagyok. Ráadásul a te korodban (nem tom h lány vagy-e vagy fiú) azért lehetsz szerelmes és az ilyen cuccoktól állítólag sárga lesssz a fogad meg a körmöd arról már nem is beszélek h büdös lesz a szád...
6/42 anonim válasza:
7/42 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, én 68 éves vagyok de 9 éves koromtól kezdve vizipipázok. Sőt néha odaállok a Budapest-Miskolc intercity elé és eddig ettől sem lett semmi bajom. Majd elfelejtettem, a napi másfél liter vodka sem ártott meg eddig. Pelenkáztasd be magad anyuval és ne legyél fent ilyen későn, én ezt tudom ajánlani.
8/42 anonim válasza:
9/42 anonim válasza:
nem kéne teljes baromságokat és értelmetlen cikkeket írni mivel a Malboro (vagy hogy kell írni)meg a többi nagy cigigyártó cég több milliárd tollárt fizettek ezeknek a cikkeknek az íróijainak. Természetesen nem egészséges de maradandó és alkalmi károsodásod sem lesz. ha tucc mértéket tartani akkor nem lesz bajod.Hetente meg bőven pipázhatsz.Nyári szünetben én naponta több tömést elfüstöltem haverokkal és még élek......
10/42 anonim válasza:
Igen. Nem gondolod, hogy ez egy kicsit korai? Ettől menőnek érzed magad vagy, esetleg a haverok is vizizpipáznak és ha te nem cikiznek? Mindegy miért kezdted el, az a lényeg, hogy a saját érdekedben hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!