Ha 1-2 hetente egyszer vizipipázok, akkor az milyen mértékben káros?
utolsó
orvos vagy és 26%-ban adsz használható választ? érdekes...
szerintem attól, hogy valaki vizipipázik nem szokik rá a cigire. vagyis nem ettől szokik rá. nekem is van vizipipám, pár havonta előveszem, ha van társaság, de nem szoktam rá a cigire.
az, hogy mennyiben károsít, nem tudom. volt 1 éve a suliban egészség nap, lehetett "szondázni", azt mérték, hogy mennyire károsult a tüdőd, ezt egy számmal jelezte a gép. azoké, akik nem dohányoznak, de sokat vannak nagyvárosban kb 2-es, a rendszeres dohányzóknak 8-as körül volt, azoknak, akik épp szondázás előtt cigiztek, 12-es. az enyém is 2es volt, a vizipipázás ellenére.
ezzel nem rábeszélni akarlak, de szerintem inkább pár havonta vizipipa a haverokkal, mint naponta 1-2 doboz cigi.
A cigireszokas vizipipával meg annyi, hogy nincs osszefugges. Ha pl egy cigis vizipipázik, akkor nem is elégiti ki a vágyait, és ra kell gyujtson, mert egyszeruen a vizipipában nincs meg, ami a cigiben bennevan, és igenyeli a cigis tudeje (agya..)
Nem olyan veszélyes az 1-2 het, de ha nem muszaj, nem kell surun ezt sem... ki tudja... (Amugy én is nagyon szeretem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!