Hetente 1-2 szál cigit szívok el. Ettől lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 00:57
1/7 anonim válasza:
Igen.rá fogsz szokni.és utána annyi.
Ne cigizz,ne ígyál,inkább élj teljes,eglészséges,boldog életet!! és sportolj :)
2/7 A kérdező kommentje:
13 évesen nyáron naponta 1- et szívtam . Abba hagytam 1 évig most 14 vagyok és hetente 1-2 szál de az se mindig . És nem iszok és sokat mozgok focizok biciklizek :)
2011. jún. 11. 01:11
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ szerintem befejezem a cigizést és átállok pipára de mivel drága ezért nem fogok sokat pipázni :)
2011. jún. 11. 01:12
4/7 anonim válasza:
Igen, már ettől is lehet bajod.
Hogy mekkora, az sok mindentől függ - de lehet.
5/7 anonim válasza:
Egyetlen szál cigaretta is ártalmas.De jóval kisebb az esélyed egy betegségre,mintha fél dobozzal szívnál.Inkább hagyd abba ,amíg rá nem szoksz.
6/7 anonim válasza:
Ember én is így kezdtem ne szokj rá mert drága
7/7 anonim válasza:
A passzív dohányzás sokkal károsabb, látod én ezért cigizek! :)
Na jó nem ezért cigizek, hanem azért mert szeretek. Manapság már mindenre rámondják, hogy ártalmas. Bajod viszont lehet belőle, leggyakoribb asztma és allergia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!