Mit jelent az hogy rajtamaradni érzelmileg a herbálon?
mer ugy érzem magam mintha még mindig bellenék szíva de már negy csinálom most próbáltam 4 hete ki és még mindig érzem!
rajtamaradtam??
Uh en is szamithatok a tamadasokra mert 10x irok. Most tulajdonkeppen ugyanannak a sracnak valaszolok?
Roviden: A herbal fuvek, kulonboz gyogynovenyek (alapbol nem okoznak euforiat) szintetikus THC-val atitatott, tiltolistan nem szereplo uj, de pont ezert nagyon veszelyes anyagok. A professzor, aki a 90-es evekben letrehozta a vegyuletosztalyt teljesen mas kutatasi cellal: ova int hasznalatuktol, es inkabb a marihuanat javasolja aminek tobbe kevesbbe kiszamithatoak a mellekhatasai. Ami engem legjobban zavar, az a fogyasztok felelotlensege es a valaszadok primitiv arrogans intoleranciaja. Roviden: Kiserleti patkanyt jatszol olyan kemiai anyagokkal, amik sokkal veszelyesebbek mint gondolnad (nem feltetlenul aposztrofalja orosz ruklettkent a professzor) es sok kozuk nincs a THC-hoz, senki nem ztudja melyik anyag mihez kapcsolodik es mit okoz. Tehat senki ne csodalkozzon azon, ha 4 hete nem jon le, es igenis a szinti a felelos. Tanacsokat en nem tudok adni mivel nem vagyok orvos, de midnenkinek felhivnam a figylemet arra, hogy ez a tema nagyon nagyon veszelyes, csakugy mint az RC es designer drogok. Es azt a naiv hozzaallast, hogy az van rajta amit rairnak ideje lenne elfelejteni vegre egy profitorientalt tarsadalomban. (amugy ha jobban megnezed midnegyiken rajta van, emberi fogyazstasra alkalmatlan" Ha valaki normalis beszamithato korrekt orvosi vagy laboreredmenyeket eseteket tud, az ossza meg azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!