Mi az igazság füvezésről?
Figyelt kérdés
Miért mondja azt mindenki,hogy a fűtől nem lehet meghalni? Jó, igaz azt én is tudom maga a fű nem okoz halált,de szívrohamot,vagy agyvérzést okozhat a vérnyomás és a pulzus miatt nem? Én már voltam úgy rosszul hogy esküszöm azt hittem meghalok annyi bajom volt.Mi az igazság?2011. szept. 18. 17:16
11/16 anonim válasza:
Az emberek fele pánikrohamot kap a fűtől, amitől nem hal meg ugyan, de borzasztó élmény. Ezen kívül elég ártalmatlan anyagról van szó..
12/16 anonim válasza:
és ha mondjuk valaki pánikrohamot kapott akkor ha még1x fuvezik akkor megint pánikrohamot fog kapni?
13/16 anonim válasza:
A FŰŰ GYÓGYSZER!!!:DDDDDDDDD
14/16 A kérdező kommentje:
;DDD
2011. szept. 28. 19:39
15/16 anonim válasza:
a fünek 1 rosz hatásu anyaga melet 60 féle gyogyhatásu anyaga is van én rendszeresen tépek és megfázva sem voltam soha a kezdetek kezdetén mig nem voltam olyan nagy füves és moho voltam tul szivtam magam elő fordult hogy kicsit kelemetlen érzésem volt de ezek mára már teljesen elmultak akár menyit tolok
16/16 Alan Wake válasza:
Hogyha bárhogyan is rosszu éreztétek magatokat spangli utána z nem rendes fű volt, hanem herbál. Akármennyit is vitatkoztok az igazi fűtöl nemhogy meghalni de még rosszul lenni sem lehet amíg nem kevered más szarokkal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!