Mi a véleményed a füvezésről?
Nem értek egyet az előző hozzászólóval!
Én ugyan nem füvezek, ki sem próbáltam, de a baráti köröm nagyobbik fele igen, és nem csak füvezik..
Igen is nagyon jó emberek, jól látják a világot, semmiképpen sem szabad elitélni őket! És igen is, ezerszer rendesebbek mint az emberek nagy része! Akkor beszélj, ha van a közeledben olyan, aki pl. csak füvezik, és tényleg ismered, a barátodnak mondhatod! Amit az egyik ilyen barátomról elmondhatok, azt a nem "drogosról" nem mondhatom el! Ezt pozitiv értelemben értem!
A válasz tehát, nem szabad őket elitélni, nem látod a hátteret!
NE CSAK NÉZZ, LÁSS IS EMBER!!!!
Csövi!
2 éve próbáltam ki, 1,5 éve napi szinten nyomom, szóval mondhatni gyorsan rászoktam. Tanulmányi eredményem nem romlott, normális szociális életet élek így is, csak éppen az összes pénzemet erre költöm. Bár én csak 1 vagyok a 100000-ből, ismerek olyan embert is, aki velem együtt szokott rá, azóta együtt szívunk, de hát... nála igen erőteljesen fellépett a fű személyiségtorzító hatása.
nekem is vannak ismerőseim akik füveznek, (nem hiszem, hogy a fű "hibálya" miatt) de sokkal érettebbek, mint sokan mások az osztályomból, vagy akár a 7.ből...sokkal jobbfejek etc..., etc... bár az egyik egy kis seggdugó maradt, de az ő hibálya... nem erről kell megitélni az embert.!
13/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!