Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füvezésről véleményetek?...

A füvezésről véleményetek? Hatásai érdekelne, rá lehet e szokni, milyen jelei vannak, hogyan szokjon le róla vki?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

hatásai sokmindentől függenek, vagy nagyon nevetős, vagy gondolkodtatós, jobban fokuszálsz egy dologra kevésbé az 9sszhatásra... száraz száj, ilyesmi de ez változo mondom.

fizikai függősége nincs, pszichikai van. arról leszokni csak akaraterővel lehet, és általában segít h a talál más elfoglaltságot. jelei?...hát az hogy ideges ha nincs zöcsije, ha nem talál olyat aki ad neki. egyesek agresszivak is lehetnek, de ez sem törvényszerű.

2010. júl. 15. 21:28
 2/4 Áhh válasza:
100%
Szte4m a füvezés jó na most nem buzdítani akarlak rá....Sztem nem lehet rászokni én kb fél éve vagy több nem szívtam de nem azért mert nem tehettem volna meg csak mert nem kívánom:D ritkán lehet egy év mulva lehet hogy 2nap mulva tekerünk egyet:)Az meg alap h beleszívsz és máris száradsz pupilaaa szűküléss tágulás:D És ha elég sűrűn csinálod akkor fáradt leszel egy időbe én nagyon sojat aludtammikor hazajöttema suliból....De jolvan az inkább füvezz mint cigizz míg meghal egy füves addig meghal 10000000Dohányos...JAh és ha 4perc alatt elszívsz 4 KILÓT hangsúlyozom KILÓT!Akk adagolod magad túl ami ugyebár lehetetlen....:D nekem ez a véleményem:D
2010. júl. 17. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam de ismerek pár füvest :D Hallottam róla olyat is, hogy húúdezsííír... de olyat is hogy valaki egy slukk után körbehányta a környezetét :D Kinek mi.
2010. júl. 18. 09:53
 4/4 Foxxxy válasza:

őszintén? kib*aszott jódolog:D a hatásai teljes mértékben, embertől társaságtól és kedvtől függőek. ha ráparázol vagy nembírja a szervezeted akkor rosszul leszel... ha nem ,,visítós" zöldet veszel akkor bepunnyadsz. hatásai... hát ha visítós és jó a társaság, akkor visszatarthatatlan nevetési inger, pupillatágulás, belassulás,időérzékelés megzavarodása:) rászokni szerintem nemlehet csak ha nem elég erős az akaraterőd akkor erősebb droghoz fogsz nyúlni:) ja és túladagolás sincs. de ha először csinálod nemárt ha nem 2-3 g-mal kezded...hanem mondjuk felet 2-en vagy 3-an...

na peace:)

2010. júl. 26. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!