Minek a jelei lehetnek?
Igen dohányzom 2 éve, és most készülök letenni ugyanis egyre jobban fáj a tudom.
Mintha nyomnák lefelé a melkasomat, néha nehezen kapok levegőt és nemrég elkezdtem köhögni is.
Félek, vizsgálatra viszont nem merek elmenni. :/
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
Teljesen mindegy, hogy cigi "okozza" e a tünetet, vagy csak "kihozza". Akkor is a cigi a hibás. Pontosabban a paciens. mert a cigi nem mászott bele a szájába. Igen kicsi a valószínűsége, hogy 2 év után mindjárt rákod legyen. Hagyd abba a cigizést, és pár hét alatt érzed is a hatását.
Én is féltem, amíg éltem.
Elsőnek igaza van. Valószínűleg eredetileg is gyengébb volt a tüdőd és a dohányzás rontott rajta. Menj el vizsgálatra a tüdőgondozóba, ott csinálnak légzésfunkciós vizsgálatot és adnak rá olyan puffert ami nagyon sokat segít.
Másik dolog viszont, hogy nálam is szokott olyan lenni, hogy úgy érzem mintha "ülne valaki a mellkasomon"- de ez stresszes időszakban szokott előjönni. Amikor megszűnik a stressz, akkor nyomtalanul elmúlik.
Függetlenül ettől mindenképpen hagyd abba a dohányzást!
"Függetlenül ettől mindenképpen hagyd abba a dohányzást!"
Vagy ne! Nekünk aztán egykutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!