Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudni szeretném Mi a Füves...

Lonácska kérdése:

Tudni szeretném Mi a Füves cigi hatása? Nagyonkiváncsivagyok rá köszönöm.

Figyelt kérdés
Rendes válaszokat!!
2011. aug. 31. 11:30
1 2
 11/20 anonim válasza:
63%
Olvasgattam itt kicsit. Vannak igazságok és téves infók is. Én próbáltam. Nem szívtam be csak pár slukkot. A hatása tök jó volt. Lebegõ érzésem volt, nagyon boldognak éreztem magam. Néha szoktam szívni amikor megkívánom, de az nem olyan gyakran fordul elõ. (nem vagyok függõ ;) )
2012. szept. 1. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
na akkor elmondom milyen érzés! olyan amit én mindennap érzek, pont mostis! :D egyébként nagyon jo, itt sokan jokat irtak, de sokán oltári baromságot!!! nem olyan mintha repülnél lol o.O szoval gondolati sikon szárnyalsz, minden felé elkalandoznak a gondolalataid, lelassulsz, lelassul veled egyött az idő is (úgy érzed) sokszor 10 perc 1 órának tünhet (pl ha vársz valakit) a reakcioidőd csökken (ezért nem ajánlott a vezetés) a szemeid a jó füsttől bedurrannak (vörösek lesznek) kreativabb leszel sokkal, okosabbnak is hiheted magad... ja és majd elfelejtettem olyan éhes leszel mint egy állat, mindent össze eszel midennel :D ez személyes tapasztalat volt... 5 éve mindennap szívok, teljes értékü életet élek, imádom az egyik legjobb kis szertartás ez..:) sok helyen Amerika mostmár nagyobbik felében legális, Hollandiában is, rengeteg betegségben gyogyászati célra is használják (pl rákosoknál étvágy/életkedv csinálás) Hosszu távon biztosan lebutít, ez a ló tulso oldala már amit én müevlek ha ésszel csinálja az ember több pozitiv hatása lehet mint negativ (évi 1-2-3 joint) ja és a rászokás is olyan hogy kb 1 évig kell szivjál mindig hogy azt érezzed már hogy hiényzik és kell, de akkor sem annyira mint a többi drog, hogy lopnál érte bárkitöl is hogy megszerezd, csak érzed hogy jolesne beszivni... (ez a függöség) ha csak 1-2x szivsz maximum legközelebb is akarsz ha van rá lehetöséged mert tetcik.... egyébként sajnálom az 1. válaszolo iskolájában történteket ezeket a porokbol készült "BIO" laboratoriumi füveket messzire kerüld el, a hatásuk iszonyat (a marihuánával össze nem hasonlithato, és rövid a hatása, inkább rosszul vagy mint beszivsz) csak azt szivd ami a földböl nöl ki! pisz emberek :) ui. valaki kérdezte a hatása milyen hosszu, ez nagyon változo, általában ugy irják le hogy 3-5 ora de a hatások (lasabb reakcioidö) 16 orával rá is érzékelhetöek ez a gyakorlatba inkább ugyvan hogy a legrövidebb idötartalmu (nem feltétlen szar fű) olyan 45 perc készkedés és utána mg 45 a lejövő... legjobb fűnél akár 4 orán át is készen lehetsz, és utána még vagy 2-3 amég kicsit bodult vagy...
2013. jan. 8. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Kinek mi.. Nekem az,hogy elkap egy hullàmzó èrzés és érzem,hogy beütött.. Vidàm voltam,belassultam,szèt röhögtem az agyam mindenen,összevissza beszéltem stb..Függ a hangulatodtól ,hogy milyen zenét hallgatsz,milyen târsasàgba vagy,jól érzed e köztük magad...Lényeg,hogy jó dologra vidd rà magad,gondolkodj pozitivan és jól érzed majd magad,mivel amit bemesélsz magadnak az fog uralkodni rajtad,uralja a hangulatod és ugy cselekszel s viselkedsz.. :-)
2013. márc. 10. 00:35
 14/20 anonim válasza:
34%

Részemről életem legborzalmasabb élményeit "köszönhetem" a fűnek. Először is, mikor beleszívtam, olyan érzés volt, mintha leégette volna a tüdőm, szétköhögtem az agyam... aztán 10 perc után elkezdett hullámozni és visszhangozni minden körülöttem, kb. úgy, minha egy óriási vízforralóban lettem volna. Szétestek a gondolataim, mire végiggondoltam egy mondatot, elfelejtettem az elejét. Belül, a fejemben sikítottam, fizikailag viszont képtelen voltam mozdulni vagy megszólalni. Azt gondoltam, hogy meg fogok halni, iszonyatos paranoid tévképzeteim támadtak, amiket inkább nem részleteznék... befeszült az állkapcsom, kiszáradt a szám, hallucináltam, hangokat hallottam,úgy éreztem, mintha gombostűkkel szurkálnák az agyam. Ja, és mellékesen addig hánytam, míg a végén már csak az epe jött.

Szóval a fű, az egy szuper dolog, mindenkinek ajánlom kipróbálásra.

2013. szept. 26. 21:27
 15/20 Papinger válasza:
40%
Én ma szivtam először 3 slukot.A szivem egyre gyorsabban vert az agyam szinte zsibbadt legyengültem és nevettem mindenen mint az állat.Ennyi volt de aki teheti ne próbálja ki én nagyon megbántam......Mert már kivánom a következőt.Ja és pánikba is estem majdnem mentő lett a vége.
2013. okt. 14. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:

# 14

Ennek több oka is lehet!

(Lehet)

-Sokat szívtál fölleg elsöre!

-Rosz volt a cucc!

-Vagy belsö pchológiai problémáid vannak!

2013. dec. 16. 23:51
 17/20 anonim válasza:

Te nem vagy tisztaban a dolgokkal!

Havi rendszeresseggel fogyasztok 1-2gr fuvet, nem herbalt nem ilyen szarokat.

Tegnap este kezdtuk most el, kb 10korul, es meg most is erzem az uto hatasait.

A normalis, igazi futol se halucinavioid nem lesznek se semmi ilyesmi.

Az pedig koztudott hogyha akkor szivsz amikor be vagy rugva ne varj tul sok mindent a gyomrod tartalmi visszafogasi kepessegerol.

Igen ez igy van , valakire rajon a sz*rhatnek, vagy mint pl.ram a pisilhetnek szokott ram jonni, es ugy is erzem magam mint aki bepisilt de kozbe meg semmi ilyesmi nem,tortenik, csak ra flash-elek.

Igen az is igaz hogy utanna vagy kozbe mikor meg a szer hatasa alatt vagy ehes leszel baromira, es elofordul hogy kiszarad a szad rettento modon ,bar ez nem mindig jon elo.

A hatasairol meg meg annyit hogy, ettol nem kerulsz korhazba, nem leszel rosszul csak belassulsz a reakcioidod ilyenkor egyenlo a nullaval, gyengenek erzed megad, lehet egy enyhe hullamzo,szedulo erzes, ez attol is fugg hogy mennyit, es milyen eroset szivtal,meg attol is hogy most szivtal e elsonek vagy rendszeres jelleggel, mert en lassan egy eve szivom ,nem vagyok fuggo ismetlem ERRE NEM LEHET RA KATTANNI!! Ez nem por, se nem mas szar!

Mindenen mosolyogsz, nem birod abba hagyni a nevetest , lassan kapcsolsz, bekes vagy, egyaltalan nem lehet felhuzni semmivel,igazi hippis vagy ilyenkor. Egeszseges is(ha nincs fel utve semmivel)! Es ha nem tudod meg allapitani melyik az igazi , szagolj csak bele es ha az IGAZI FU akkor egy erosebb szagot-illatot fogsz erezni , ezt igy nem tudom leirni milyet,de talan olyat mint amikor funyiroznak annak egy tomennyebb erosebb valtozatat, en csak ajanlani tudom mindenkinek , ezek helyett a szintetikus szarok helyett!:)

2015. júl. 31. 12:57
 18/20 anonim válasza:
Ja es meg annyit , hogy a kohoges meg attol van , mert erosebbet szivtal es nagyot , nekem is elofordult mar.Idotartalma valtozo!
2015. júl. 31. 13:01
 19/20 anonim válasza:
Elozo ketto voltam, akit meg erdekel, mikor elszivtad a cigit ,csak csigaval ajanlom (ugy jobban ut) , szedd szed a cigipapirt a csiganal , es tedd a nyelved ala , azon talalhato Thc olyan mintha meg egyszer elszivtal volna ugyanannyit :) nagyon feldob megegyszer.
2015. júl. 31. 13:04
 20/20 anonim válasza:
Legutóbb amikor én szívtam szedelegtem halucináltam utána össze estem mentő vitte el
2021. ápr. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!