A vizipipa mennyivel egészségesebb mint a cigi?
Figyelt kérdés
Egészségesebb egyáltalán? Vagy egy bizonyos idő után van olyan rossz mint a bagó?2011. aug. 27. 14:01
11/15 anonim válasza:
Nincs benne nikotin meg nem ég a vizi pipa.
12/15 anonim válasza:
Gamma: Sosem értettem, mért kell sértegetni a másikat, ha más a véleménye. Én is (legalább is szerintem) eléggé kulturáltan írtam le a véleményem. Szívesen fogadtam volna, ezt tőled is. De nem mindenki, ugyanolyan, én elfogadom a véleményed, független attól, hogy nem értek egyet vele. De nem szeretnék vitát, egy orvossal, hisz valószínűleg mindannyiunknál jobban ért hozzá.
14/15 anonim válasza:
miért lenne károsabb a vizipipa?
-nem lessz sárga a körmöd,fogad azaz nincs benne annyi nikotin
-a ciginek olyan erős a füstje hogy a kezünk még utánna 1órával is érződik, a vizipipúnak pedig nem érezni a füstyét
-a cigiben annyi sok károsanyag van hogy nembírod egyből tüdőre szívni, a vizipipát pedig tüdőre szívják mégis meg se érezni
-a cigiben elég a dohány a vizipipában csak kiszárad
15/15 anonim válasza:
Vannak még orovosok is, akiknek fogalmuk sincs, hogy a vízipipának a részeit hogy hívják, de ők válltig álíltják, hogy bizony nagyon káros. Az igazság az, hogy biztosan káros valamennyire, mivel dohányzás(legalábbis ha dohányt tömsz bele), viszont a WHO tanulmány is csak becsléseket közöl, ami lényegében nem jelent semmi. Kémia alapján sokkal kevésbé káros, mint a cigarettázás és nem okoz függőséget. Ha szeretnél vízipipázni, ne az akadályozzon, hogy valamennyire káros, mert a városi levegő is káros, mégis egyre többen tömörülnek városokba a vidéki élet helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!