A pipázás, ha alapból nem tüdőzöm le, mennyire káros? Mennyivel egészségesebb, mint a cigaretta?
sajnos én aktív dohányos vagyok.pipáztam is egy időbe mert azt hittem úgy egézségesebben élek de egy orvos ismerősöm azt mondta,hogyugyanúgy lehet tőle rákot kapni,csak nem a tüdőbe hanem a szájba.
nem tudom az életkorod,de ha rám hallgatsz akkor semmilyen füstölős marhaságot ne szivj.inkább egy cukorka,olcsobb a fogorvos mint a rákmütét vagy tüdőcsere.
Ha tényleg tiszta dohányt töltessz a pipába, ami nincs szanaszét vegykezelve, egészségesebb. A vizipipa meg pláne (még cigivel is). Ugyanis ritkábban gyújtassz rá ezekre, nincs bárhol kéznél, nem 3 perc mire megvagy vele, ettől már jobb. Plusz nem szívod a papírt, meg az égéslassító vegyszereket, ami nagyon fontos.
Tehát ha dohányzás helyett akarsz pipázni, mert nem tudsz leszokni, jobban jársz. Ellenben ha nem dohányzol, vagy le tudnád tenni, akkor a füstmentesség természetesen jobb.
Heló!
Nem egészségesebb a pipázás. Sőt, sok pipában szűrő sincs. A vizipipa ,a szivar, a pipa káros, akárcska a dohányzás. Bármelyiket is csinálod, nagy az esélye, hogy önkreteszed a szervezeted. Itt nincs olan, hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!