Fiúk! Mit gondoltok egy olyan lányról, aki néha elszív egy-egy füves cigit?
Hello!
Pozitívan csalódtam... (Ha rám céloztál 14:15, akkor) Köszönöm, hogy 100%-os lett a válaszom tesó =))
Kár, hogy még mindig vannak iszonyat "értelmes" válaszolók...
A 00:54-es is frankón leírta, hogy nem csak a változat van, ami a médiából ömlik =)...
A 20:38-ban is vannak igaz dolgok, de ne felejtsük el, hogy Hunter S. Thompson a Hell's Angel-ben nem csak a füvet említi, hanem sokkal keményebb dolgokat, szóval amikor előveszi a cetlit, hogy nehogy elfelejtsen valamit, az nem feltétlen a Fűtől van...
A papír csak egy dolog a sok közül... Ott van még a takarmány, az épitészet, a ruhák, az olaj, és ahogy mondtad a gyógyszer... A lényegen nem változtat...
A lappangó elmezavarról meg csak annyit, hogy én úgy tudom, hogy ez a veszély inkább az LSD-nél áll fent (A másik ártatlan), de annál se mindig... Mind a két szert használták betegeken (Scerosis Multiplex, Skizofrénia, stb...), csak az LSD-nél nagyobb a rizikó és ezért ma már nem engedik... Kicsit áttértem az LSD-re, de visszatérve a Kenderre, Füvet még mindig írnak fel elmezavarosoknak és semmi bajuk nincs =))...
Ez nem lett olyan hosszú, mint a többi, de remélem beéritek ennyivel is...
Az "értelmes" antifüveseknek meg előbb megkellene tanulni olvasni, hogy ne csak a média szennyét tömjék magukba, aztán mikor elolvasott legalább egy Fűvel foglalkozó oldalt, akkor pontozgatni...
20:38 vagyok. Az a baj veled, hogy bár van igazság abban, amit mondassz, de elképesztően egysíkúan gondolkozol, ami azért vicces, mert pont te vádolod ezzel meg a veled egyet nem értőket. Ha olyan oldalakat olvasol, ahol támogatják a füvet, ott nyilván csak a te "okosságaidat" fogják nyomatni, de ha bekapcsolod a tv-t, akkor persze, hogy egyértelműen ellenzik tiltják stb... Honnan veszed azt a marhaságot, hogy skizofrénia gyógyszerként alkalmazzák??? Pont, hogy azzal foglalkoznak, hogy még akár indukálhatja is, és ez nem a média , ez így van. Nem akarok azzal jönni, hogy egy ismerősömnél kialakult, mert egy eset nyilván nem bizonyítja az egyértelmű korrelációt, de nem egy esetről beszélek... Az meg, hogy SM-re használják... Igaz, hogy az sm idegrendszeri megbetegedés, de nem pszichoszomatikus, hanem autoimmun eredetű neurodegeneráció, tehát a fű nem fog neki képzelgéseket erősíteni(mivel nincs neki). Amúgy lövésem nincs, hogy mi a francért adnak nekik füvet, gyanítom csak fájdalomcsillapítónak. Ja és a memória vesztés... Nem a filmből vettem, de amúgy a szürkeállománycsökkenés mri-vel is kimutatható, pláne akkor káros amúgy ha még fejlődik az idegrendszer... Azért szívesen megnézném, hogy honnan vetted, hogy skizofréniát fűvel kezelnek... Amúgy meg tök mindegy, füvezzetek, akár minden nap, egy az tuti a memóriátok romlani fog, ha rendszeresen fogyasztjátok, pont ugyanúgy mint ha rendszeresen piálnátok.
Tényleg csak azt nem tudom megérteni, hogy miért nem vagy/vagytok képesek elfogadni, hogy a fűnek igen is káros mellékhatásai is vannak, komolyan már már úgy beszéltek róla mint valami isteni megnyilvánulásról... Az, aki meg írta, hogy a fű nem drog csak egy erős cigi, annak meg grat... :D Amúgy megjegyzem technikailag a cigi is "drog", hiszen a nikotin ugyanúgy növényi alkaloid, mint a thc, de tök mindegy itt úgyis nektek kell igazatoknak lenni :)
Elnézést ha valaki sértőnek találja, de olyan gőggel és lenézéssel beszélsz a "másik táborról" , hogy az elképesztő... Na és akkor most nyomjátok a piros kezeket, attól úgyis igazatok lesz ha lepontoztok...
én is anti füves vagyok. Mielőtt még írnátok hogy jajhát aztse tudom miről beszélek... akkor elmondom nektek hogy én is kipróbáltam kb 3x... első kettővel nem volt baj, de a harmadiknál a kórházba kellett vinni a fű miatt, mert nem bírta a szivem a túlzott felpörgést, ugyanis rám nem úgy hatott hogy elflesselek meg haluzok, hanem h bepörgök tőle mint az állat... mellesleg mielőtt bevittek volna széthánytam a lelkem kb....
1 másik barátom is elég szarul járt vele... Ő olyan szinten bealudt tőle (összeesett), hogy 16 órán át megse moccant... azthitték meg fog halni. Én ezért szigorítanám még jobban... mert mki aztgondolja hogy ártalmatlan, de ez nem így van!! igenis vannak veszélyei.
Hello!
Én nem szoktam olyanért szidni valakit, amit én ugyanúgy csinálok =)
Természetesen nem egyszer olvastam az ellenvéleményt, és nem csak a TV-ből halottam... Ezekkel legtöbbször az a baj, hogy nem tudják miről beszélnek... Hallottak valamit valakitől és kész... Sehol egy alátámasztott adat, egy megbízható forrás... Ha úgy olvasol el egy ilyen cikket, hogy figyelsz, akkor azt veszed észre, hogy vagy nincs alátámasztva, vagy kihagynak egy fontos infót, vagy olyan kutatásokkal támasztják alá, amit elrontottak, stb... Hányszor leírták, hogy a Fű a kapudrog, hogy megőrülsz tőle, hogy rákos leszel, stb... A komoly könyveknél viszont azt lehet észre venni, hogy ezeket meg se említik... Most olvasom A kábítószer-abúzus-t... Ebbe negyed annyi Fű ellenes szöveg sincs, mint egy átlagos oldalon, és még így is mellé-mellé fognak... A skizoféniát azt hiszem, hogy csak próbálgatta egy vállalkozó szellemű arc, és azt mondta, hogy neki bejön... Amúgy úgy tudom, hogy nagy mennyiségű Fű fogyasztás alakít ki skizofréniához HASONLÓ tüneteket RÖVID távon... Egy másik kutatás szerint (Mikor még a Fű nem volt egyenlő a Sátánnal...) a Fű nem okoz mentális betegségelet (Indian Hemp Drugs Comission [IHDC], 1894)... Ezek után ha megint elkezdték kutatni, akkor nem azért, hogy mégegyszer megkapják azt az eredményt, hogy nem káros (és mint tudjuk, ezt már egyszer megcsinálták)...
Az hogy a memóriád a nullára csökken érdekes dolog... Van aki azt mondja, hogy csak betépés alatt, van aki azt, hogy egész életére... Az hogy betépés alatt, az nem vitás... Viszont az, hogy egy életre már annál inkább... Ha az emberekét nézzük, akkor az szinte bármitől lehet (alkohol, drog, stb.)... Állatokon lenne jó vizsgálni, arról pedig az egyik válaszomban már írtam...
A Fű káros hatásairól pedig annyi, hogy biztos vannak, csak ezerszer kevesebb, mint a legtöbb dolognak =)
Ha úgy tűnt, hogy lenéztem valakit akkor sajnálom... Csak azoknak szólt a stílusom, akik semmit se tudnak, de mégis belepofáznak =))... Mert a véleménnyel semmi bajom, viszont a hülyékkel anál több...
Eddig csak egyszer pontoztam (az is zöld volt), és nem te leszel a második =))...
Az előttem szólóval pedig sok dolog történhetett... Gyenge szív, volt valami a Fű mellett, túlszívta magát... Az egyetlen veszélye a gyenge szív... Ez nem a kender miatt van... Tudni kell, hogy bírja-e a szíved... A másik kettő a díleren, és a határokon múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!