Mit gondoltok egy dohányzó lányról/nőről?
én 25/F vagyok nem dohányzom és nem szeretem, ha dohányoznak körülöttem, mert én se szoktam fingani az orruk alá (5 percen keresztül folyamatosan).
Ha valaki bárminek is a rabja, az alapból gyengeséget sugároz. Feleségnek nem kéne rendszeresen dohányzó nő, de nem ítélem el őket, ha ezt kulturáltan teszik.
A kérdésedre válaszolva a dohányzó embereket (nem csak nőket) gyengének és/vagy kiszolgáltatottnak tartom.
A büdös testszag undorító. Van olyan rokonom, akihez (mivel nem barátnő, ezért egy méternél közelebb ritkán megyek), akinek a 2 méteres körzetében érezni lehet a cigiszagát, holott csak közepes dohányos, és nem erős. Szóval undorító szokás.
A régi angliáról beszélőnek üzenem, hogy a miniszoknya, vagy a kicsit becsiccsentett (de nem részeg) csaj nem gond, de ha a csaj büdös, a már gond. A cigitől meg büdös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!