Ja és én nem dohányzom. De ha egy lány kifejezetten NŐIESEN szívja, arra nagyon beindulok.
18/F
2011. aug. 23. 09:29
15/24 anonim válasza:
Én lány vagyok és nagyon gáznak tartom ha valaki dohányos. Főleg ha nem múlt még el 18. Kíváncsi vagyok mit szólna a szomszédban az anyuka ha megtudná hogy a 14 éves tündibündi kislánya úgy szívja a cigarettát mint egy 28 éves... Én nem fogadom el, a dohányzás egy betegség (szenvedélybetegség) és én nem akarok egy beteg emberrel együtt lenni. Hozzáteszem hogy a szüleim is dohányosak és én nem akarok olyan párkapcsolatba lenni amibe bármelyikünk is dohányzik. Egy idő után konfliktust szül.
2011. aug. 25. 15:48
16/24 Himeai válasza:
Én is lány vagyok,de nekem csak az apám cigizik.Hát mit ne mondjak majd' megfulladok a füstjétől.De nem vagyok el ítélő típus.Naponta 1-2 szál lehet elvégre ez is egy rossz szokás mint pl. a körömrágás(a különbség az hogy a cigizés káros és 18 alatt elítélem).De ha valaki ennél az adagnál többet szív naponta az már nálam egy rossz pont.De végülis részletkérdés.
2011. aug. 27. 15:28
17/24 anonim válasza:
Legyen az nő vagy férfi, szerintem igénytelen, ha dohányzik. A dohányosok nem is érzik, hogy mennyire büdös a ruhájuk, bőrük, hajuk. Akárhogyan is mosakszanak, ha naponta 100x, az sem segít, a nikotin és a füst beleeszi magát a pórusaikba, kesernyés, taszító szagot árasztanak.
2011. aug. 29. 21:20
18/24 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem amikor felszállok reggel a fél7es buszra, leülnek mellém és érzem az üres gyomor és cigi keverékének az illatát...Hát mit ne mondjak, nagyon fincsi :D
Amúgy én sem választanék magamnak olyan párt aki dohányzik. Aki valamennyire is ad magára az nem dohányzik.
2011. aug. 29. 22:54
19/24 anonim válasza:
A világ egyik legigénytelenebb dolga a dohányzás, akár milyen nemű is az illető. Ennél csak a részeg/drogos nő az igénytelenebb. Egy dohányos lány iszonyúan büdös, megérződik a haján, a ruháin, a leheletén, és a legszebb, hogy nem is veszik észre magukon. Drága, és undorító szenvedélybetegség, és biztosan nem kezdenék dohányossal, nálam ez kizáró indok.
2011. aug. 30. 07:54
20/24 anonim válasza:
És hogy nem lehet igénytelenségnek tartani ha valakinek besárgul a körme vagy a foga?
az a baj a dohányosokkal, hogy tudják hogy igaza van az ellenzőknek ÉS megpróbálják bebizonyítani az ellenkezőjét.
Hogy nincs közünk hozzá az ő egészségük az ő külsejük az ő szaguk.
Csakhogy a tb-be ugyanannyit fizettek de statisztikailag többet használtok fel belőle, ez nem igazságos.
Nagyon lelombozó amikor felszállnak ezren köztük hárman bagóztak de az utolsó slukkot már a buszon fújják ki, és annyira nem bírnak magukkal, hogy még a buszon rágyújtanak és úgy lépnek le. Persze nem elég hogy levegőtlen és a busz és nem lehet szellőztetni , de ha mégis eloszlik a busz akkor néhány büdös bagós leheletet érzek a nyakamban.
Mondhatjátok hogy de te jó fej bagós vagy és nem fújod másra de igen másnak is ártasz vele. A kezedbe ivódott nikotint ha megmasszírozod a kedvesed nikotin mérgezést okozhatsz neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!