Mit tegyek hogy ne érezzék rajtam a szagot?
10/f
hetente 2 szál
bassza meg mindenki! nem tanácsot kért,hogy hogy szokjon le! én is 14 vagyok és cigizek! ennyi! akinek nem tetszik az leszophat!!!!!! és amúgy meg nem azért cigizünk,mert menő,hanem mert jól esik.ennyi!! kuss parasztok -.-"
amúgy használj parfümöt meg rágót :))
tényleg jó nagy tirpákok vagytok...de hát én lesz@rom, szívd csak, szívd
19f
Áááááh!! havi kettő három... ilyen nincs!! bmeg! havonta elszívni kettőt.. annak semmi értelme! ember, nem kapsz annyi nikotint amennyire egy dohányosnak szüksége van (igen, tudom h csak 10 vagy és nyilván nem vagy dohányos attól h elszívtál már vagy 10-15 szálat és úgy döntöttél függő vagy.. na mind1. én most nem veszek tudomást a korodról) szóval a havi két szálnak egyszerűen nincs értelme.. nem vagy alkalmi dohányos nem kapsz elég nikotint és még csak rendszer sincs benne.. havi kettő b*zdmeg .. azt fölöslegesen szívod.. ha nekem havi kettő lenne a szükségletem már rég röhögve leszoktam volna.. na és akkor most vegyük elő h 10 éves vagy!.. 10 éves! basszus 10 éves.. áááááááh.. köpni nyelni nem tudok basszus h 10 évesen dohányzol.. komolyan.
// mellesleg. ha komolyan érdekel h hogyan vedd el a szagot, legyen egy csöpp eszed.. és írt ki a kérdést kor nélkül... talán akkor válaszokat kapnál és az emberek akik elolvassák a kérdést nem azon hüledeznének h mennyire fiatal vagy, hanem a kérdésre koncentrálnának.. erről ennyit.. // a szag durván egy óra alatt eltűnik ha csak keveset szívsz és asszem a heti kettő az így pont annyi..h te örülsz h cigisnek mondhatod magad meg pont picit mérgezed magad..de annyira még nem ivódik be a bőrödbe h ne tudd kiszellőztetni.
Szóval te tetted fel ezt a nagyon okos kérdést is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__1944669-e..
Grat,Te vagy a M.o.büszkesége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!