Mit tegyek hogy ne érezzék rajtam a szagot?
10/f
hetente 2 szál
Ne cigizz,attól nem leszel nagy,csak még nagyobb gyerek,12 éves korodra azt veszed észre,az osztálytársaid mind nyúlnak,magaabbak,nemileg fejlődnek,te meg még 13 évesen is csupszka,meg apró méretű leszel meg alacsony törpe,futni nem tudsz majd.
Ha annyire felnőtt akarsz,meg nagy lenni,akkor ne anyucival szolgáltasd ki magad és hozz felelősség teljes döntéseket.Én a te korodba,nálad 4 évvel fiatalabban már le járkáltam egyedül boltba,amikor megkértek,nem csak a saját szobám rendben tartásában vettem részt,néha meg csináltam a saját szendvicsem suliba vinni,elsős koromtól egyedül járam suliba,mosogattam stb.Nem a cigi a felnőttes dolog,hanem ha nem anyuci csinál meg mindent neked.
10 évesen miért cigizel? Teljesen komolyan kérdezem! Persze tudom,hogy csak menőzésből,de azt akarom,hogy Te írd le!
Ha rám hallgatsz,akkor abbahagyod amilyen gyorsan csak tudod,és nekiállsz sportolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!