Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek hogy ne érezzék...

Mit tegyek hogy ne érezzék rajtam a szagot?

Figyelt kérdés

10/f

hetente 2 szál

2011. jún. 24. 17:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Ne cigizz,attól nem leszel nagy,csak még nagyobb gyerek,12 éves korodra azt veszed észre,az osztálytársaid mind nyúlnak,magaabbak,nemileg fejlődnek,te meg még 13 évesen is csupszka,meg apró méretű leszel meg alacsony törpe,futni nem tudsz majd.

Ha annyire felnőtt akarsz,meg nagy lenni,akkor ne anyucival szolgáltasd ki magad és hozz felelősség teljes döntéseket.Én a te korodba,nálad 4 évvel fiatalabban már le járkáltam egyedül boltba,amikor megkértek,nem csak a saját szobám rendben tartásában vettem részt,néha meg csináltam a saját szendvicsem suliba vinni,elsős koromtól egyedül járam suliba,mosogattam stb.Nem a cigi a felnőttes dolog,hanem ha nem anyuci csinál meg mindent neked.

2011. jún. 25. 19:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Fejlődő szervezetnek a nikotin egyáltalán nem tesz jót. Szerinted miért 18 év felett adják csak ki? Mert általában aki 18 év felett van, már nem kamasz és már kifejlett a szervezete. Ne csodálkozz ha 16 évesen 10 centis lesz a műszered, az szintén a nikotin miatt lesz..Kipróbálni még szabad, 12 évesen én is elszívtam 1 szál cigit, de azóta soha nem tudnék egy szállal se elszívni ebből a mérgező, utálatos drogból.
2011. jún. 25. 19:52
 13/29 Anyomika ***** válasza:
72%
Nem azt kérdezte a témanyitó hogy hogy oltanátok be egy 10 évest aki cigizik az az ő gondja hogyan károsítja a testét. Heti 2 szál szerintem semmi ha Pesten laksz többet kapsz a környezettől. Legyen a táskádban dezodor és rágóz sokat és gyakran tusolj. Én nem cigizek de haverjaim így szokták.
2011. jún. 26. 15:12
 14/29 anonim válasza:
79%
Ne cigizz
2011. jún. 28. 13:40
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
Minek tusoljon? Nem koszos, csak büdös. Felesleges luxus.
2011. jún. 28. 14:49
 16/29 Anyomika ***** válasza:
100%
Tusolással lejön a szag azért ne legyél már hülye
2011. jún. 28. 17:38
 17/29 Anyomika ***** válasza:
100%
UI: ha neked luxus tusolni eléggé sajnálom a barátaid/rokonaid.
2011. jún. 28. 17:44
 18/29 anonim válasza:
100%
büszke lehetsz magadra... biztos divatból csinálod :/ pfff
2011. jún. 28. 19:41
 19/29 anonim ***** válasza:

10 évesen miért cigizel? Teljesen komolyan kérdezem! Persze tudom,hogy csak menőzésből,de azt akarom,hogy Te írd le!

Ha rám hallgatsz,akkor abbahagyod amilyen gyorsan csak tudod,és nekiállsz sportolni!

2011. jún. 28. 19:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nincsen vizünk annyi, hogy fürödni tudjunk. A vasútállomáson szoktunk mosakodni, ha a bakter megengedi. De télen ez nagyon ciki.
2011. jún. 29. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!