Láttatok/kóstoltatok már Matrix cigit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 22:37
1/8 anonim válasza:
Látni biztos, hogy láttam már, néhány éve tuti forgalmazták. Mintha kóstoltam is volna, de lehet, hogy rosszul emlékszem, az ára alapján tudom, hogy a Bond, Viceroy stb nem szeretem kategóriába esett.
2/8 anonim válasza:
persze, kb két éve ilyet szivtam. akkor 390 volt. azért is szivtam ezt. aztan valahogy eltünt, és visszaszoktam a bondra.
4/8 anonim válasza:
Ilyen még van? Kb. 2006-ban lehetett, hogy egyszer vettem, de nekem nem ízlett.
5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egyet,520ft volt.
Miért nem forgalmazzák már?
2011. máj. 18. 17:23
6/8 anonim válasza:
Akkor én még ne mdohányoztam, most meg leszokok, szóvla. Egyébként an eve alapján érdekelt ovlna.:D:DXDXD
7/8 anonim válasza:
én sok éve vettem egyszer, de nagyon rossz volt, aztán pár hónap múlva eltűnt, és azóta sem látta sehol
8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg kegyetlenül sz*r, többet nem veszek ilyet.
2011. jún. 5. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!