Abbahagyjam a Cigarettázást?
kb 2 éve cigizek,de nem tudom abbahagyjam e.
kb évi 3,2 dobozt szivok.(Marlboro,Davidoff,Winston)
De nem tudom eldönteni.
Ti mit javasoltok ?
18/F
évente 3 doboz???
Viccelsz??,ez még mondhatni alig árt....több ne legyen!!!
Abbahagyni ezt még nem kötelező,de persze jó lenne...
Ha gondolod hagyd abba,én is azon a véleményen vagyok,hogy hagyd abba,de ha buliban egy-egy szál elmegy,az nem sok...
csak ártasz az egészségednek vele. én kb. 1 évig szívtam, de csak úgy naponta 1 szálat közben (rendszeresen futottam.) bizony észrevettem, h nem tudom úgy szívni a levegőt, mint azelőtt
kedjük azzal:
-hülyeség
-pénzkidobás
-később mindenki "úgyis" megbánja
-nem érsz el vele semmit azon kívül, h egy pár évet leszedsz az életedből,
-max. ha meg akarsz felelni a haverjaidnak vele, vagy ha lázadóságot egy módszerének tekinted, v izgalom h sunyiskodjál a szüleid előtt, amire már manapság húzom az orrom
ha már ez az utolsó szempont nem aktuális, akk lettél komoly cigis. aki már nem a suli parkjában szórakozik a barátokkal, hanem úgy rászokott, h nagyjából nyakkendős üzletemberként ki fog lógni a szájából, szép lassan öregszik, mint minden ember 30, 40, 50 éves lesz, öregkorára meg úgy fog köhögni mint m.apum h szörnyű hallani.
hogy úgy mondjam a cigi 1 nagy marhaság az emberiség részéről, etetjük magunkat méreggel. persze ezt nem neked mondtam kimondottam, hanem mindenkinek
szal szerintem fogjál neki a leszokás szép folyamatának.
17:01 es.
Amugy gyüjtöm is a cigiket,de azt nem fogom abbahagyni :D
(vam a 30 as és 60 as évekből is cigim)
De igazad van,és a többieknek is.Abbahagyom a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!