Abbahagyjam a fogamzásgátlót?
10 éve szedek Harmonetet.Nekem is az utolsó 3 mensim elég érdekes volt,alig akart megjönni.Mivel ugyis 5-10 évente kell egy kis szünet így neked is ajánlom,föleg ha van menszis problémád.A dokim azt mondta h három hónap amíg a szervezet ugymond ujjászületik és teljesen gyógyszermentes lehet,szóval az a minimum amit érdemes kihagyni.Addig pedig látod majd hogy beáll-e vagy sem.Persze kényelmesebb a gyógyszer,de jobb még időben "kezelni a bajt" nehogy később nagyobb baj legyen belőle.
Amúgy nekem utobbi 3 mensim olyan 1 naposak voltak,most hogy nem szedem 2 honapja,igaz másfél honapra jött meg viszont végre rendesen,ahogyan normális is volt mindig.
Majd a szünet után mikor léátod h rendeződött elkezdheted újr szedni a gyógyszert,én ezt javaslom,persze nem kell megfogadni,csak egy tanács.Szép napot!
Köszönöm!Én is a 3 hónapról hallottam, hogy addig a teherbeesés esélye is nagyon kicsi
Ezt nem tudom, hol hallottad, de nem így van. Ha abbahagyod, elvileg már rögtön utána beindul a peteérés és teherbe esel, ha nem védekezel. Nekem miután abbahagytam, tök szabályos ciklusaim voltak, szabályos peteéréssel. A 3 hónap arra vonatkozik, hogy az abbahagyás után ajánlatos volt a RÉGEBBI fajta gyógyszereknél ennyi időt várni a teherbeeséssel. A mai gyógyszerek napok alatt kiürülnek, nemhiába kell betartani a pontos szedést minden nap.
Mindenképpen hagyd abba, a fogamzásgátló önmagában is ártalmas, nem hogy ilyen problémák mellett.
A műhormonok teljesen felborítják a szervezetet, ez kinek előbb, kinek később jön elő.
És elvileg a közhit úgy tartja, hogy három hónap kell a regenerálódáshoz, valójában annyi idő kell, ameddig szedted.
Persze egy alapos, célzott méregtelenítéssel lehet siettetni a dolgot.
A következő oldal bátran ajánlom neked, ők tudnak segíteni a problémád megoldásában:
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!