Hány szál után veszik észre tüdőszűrésen ha dohányzol?
Nem azért szűrnek, hogy dohányzol-e, hanem azért, hogy fertőző betegséged (tbc) vagy daganatos elváltozásod van-e.
Igazándiból lesz.rják, hogy dohányzol vagy sem...
Nem azt nézik. Nem fognak róla szólni senkinek. Mellesleg azért túlzásokba ne essünk, én 10 éves korom óta dohányzom, 20 éves vagyok, 170 cm átlagos mellmérettel. Nem lehet észrevenni rajtam, hogy dohányzom, pár év múlva ez se így lesz, de addig sok víz lefolyik a Dunán.
18 évesen volt utoljára tesiórám de akkor is én voltam az egyik legjobb hosszútávfutó az osztályban. Ez az én esetem, ettől még rajtad meglátszhat, neked romolhat a teljesítményed, te bele is halhatsz, ugyan úgy ahogy én is. Ez egy rákkeltő szer.
Szerintem nem ijesztegetni kéne a gyerekeket hülyeségekkel, mint hogy fejletlenebbek lesznek hanem a valós hatásait megmutatni, meg a képeket egy dohányos tüdőről. Vannak oylan emberek mint én, az átlagtól eltérő gondolkodással, életvitellel. Én szabadelvű vagyok. De vannak emberek akik nem, akik beszeretnének illeszkedni a társadalomba és normális emberként szeretnének élni, gyerekkel, férjel/feleséggel. Na ők ne dohányozzanak csak azt tanácsolom.
az utolsón jót röhögtem :DD Nem vagy individuum, mert mostanság épp a "libsi" (szabadelvű) szemlélet a tömegjelenség :) Ne érdekeljen semmi, nem baj ha ostoba vagy, így kellesz nekünk :D
10 éves korod óta dohányzol (még büszke is vagy rá), biztasd csak a gyerekeket, arra, hogy ilyen hülyék legyenek ők is... fogadd szívből jövő gratulációmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!