Hany eves korotokban kezdtetek el cigizni?
12...2 slukkot szívtam, megbántam, nem jó dolog...:S
de nem tom abbahagyni
15 evesen probaltam ki egy srac miatt. Nem szoktam ra soha, voltak idoszakok, mikor gyakrabban szivtam, de mindig csak kinaltak es elfogadtam. Egyetlen dobozzal vettem, azt is inkabb kidobtam 5 ev utan, en valahogy nem tudtam raszokni
20/L
Amugy annyit a cigi karos hatasairol, hogy a 80 eves papam tizeneves kora ota folyamatosan dohanyzik, mindig a legerosebbet szivta. Nemreg volt tudoszuron, azt mondtak, teljesen tiszta a tudeje.
...valamint apukamnak volt egy munkatarsa, eleteben egy szal cigit nem szivott el, egy korty alkoholt nem ivott, egeszsegesen elt, mindig futni jart. 30 evesen meghalt tudorakban, par honap alatt elvitte.
Ugyhogy en ugy gondolom es ez is bizonyitja, hogy sajnos az egeszseges eletmod es az onmegtartoztatas nem eleg a hosszu elethez. Mindenki elje ugy az eletet, ahogy jol esik neki, szerintem a cigi meg mindig sokkal jobb, mint pl az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!