Hany eves korotokban kezdtetek el cigizni?
Oké persze hogyne.Inkább hagyjuk!És nem fogok panaszkodni és egyébként mint mondtam cigi mellett is el lehet éldegélni szépen ott a példa a nagyapám!makk egészséges
És az hagy legyen már az én dolgom hogy cigizek e vagy nem.Felnőtt ember vagyok el tudom dönteni.
A levegő nem káros?Szmogtól kezdve mindenféle sz.rt beszívsz.Ezt legalább füstszűrőn keresztül szívom
A cigi nem okoz gyomorfekélyt... Már bocs :D:D Ha már okoskodsz, nézz utána, hogy mely betegséget mi okoz... :D :P
Amúgy meg igaza van az előttem szólónak, hogy mindenki eldöntheti, hogy mivel teszi tönkre az életét (már ha tönkre akarja tenni)... És hogy akkor ne is szívjon senki sem levegőt, mert az is tele van mindenféle szennyező anyaggal... És nem lesz mindenki tüdőrákos, csak azért mert dohányzott. (egyik ismerősöm, aki sosem dohányzott, tüdőrákban halt meg, nem is olyan öregen, 50 éves sem volt)
17 évesen először
most 18 vagyok de megpróbálom betartani a napi kevesebb adagot és szépen fokozatosan abbahagyni :)
14évesen próbáltam ki..
16éveskoromtól cigizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!