Dohányosok, ti nem unjátok már ezt a sok ellen kampányt?!
Figyu, én láncdohányos vagyok, de tökéletesen igazuk van. Tiltsák csak, emeljék az árát, ne engedjék reklámozni, tegyék egyre kellemetlenebbé ha valaki dohányos.
Ez igy van jól.
Azt hiszem nem értitek itt a lényeget. Itt nem a mi generációnkról van szó, mi már ezt benyeltük, hanem a következő generációk megtisztitásáról, eszükbe se jusson hogy dohányozni lehet, hogy az jó, sőt, a legjobb lenne ha nem is tudnák mi a fene az a cigaretta.
Az én generációm úgy nőt fel hogy bekapcsoltad a tv-t és nem láttál mást csak hogy mindenk szivja ész nélkül. Annyira természetes volt mint a levegővétel. De tényleg mindenki, nézz bele '50-'60-'70-es évek filmjeibe. Akár magyar, akár amerikai mindegy, mindenki szívja, nincs olyan szereplő aki ne tenné.
Azokban az időkben azt méregették furcsán aki azt merte mondani hogy tartsd távolabb tőlem a cigid mert zavar.
Tehát nagyon jól csinálják ezt (hangsúlyozom mindezt láncdohányosként mondom), ne lehessn iskolák, óvodák környékén dohányozni, ne lehessen reklámozni, a szülő aki a gyermeke mellett dohányzik már ne legyen természetes, hanem egyre inkább kezdje szégyelni magát, a munkahelyeken is nehezitsék meg, nehezebben kapj munkát dohányosként, de akár párt dohányosként, stb, stb. Magyarul a következő generáció már ne is tudja mi az a cigaretta, az égegyadta világon semmi szükségünk rá.
Nem tudsz olyan okot mondani ami miatt lenne értelme dohányozni. Ha már függöség van akkor persze, maga a függőség, de ennek ki kell alakulni, azt pedig hogy amig nem függő szivja hogyan lehet elérni?
Reklámmal és mintákkal. Ettöl a kettötöl megszabadulunk és nagy jót teszünk a következő generációknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!