18 év alattiak. Nektek hogy jöttek rá a szüleitek hogy dohányoztok?
16 voltam. Szüleim antidohányosok. És anyám megtalálta a kabátomba a cigit. "Szerencsére" pont akkor szakitottunk exemmel és errefoghattam. :D De aztán még 2x megtalálta ugyanigy. Ki volt borulva meg minden... Mostmár majd 1 honapja nem cigizek. :D
18/F
Fú hát már nem most volt, de azért leírom!(elváltak a szüleim, ez a sztori szempontjából lényeges)
Én anyám előtt nagyon sokszor lebuktam.
1., Én hülye a wc-be dobtam a rengeteg csikket 3an voltunk szal majd egy doboznyit, de nem vettem észre hogy nem mentek le a lehúzásnál.Elmentem otthonról, mire haza értem azzal fogadott anyám hogy volt e nálunk apu?! Mondtam -nem, miért?
-Hát akkor mi az asok csikk a wc-ben
-Ja hát, itt volt egyik barátnőm, ő dohányzik.
Szóval ezt kimagyaráztam
2., Véletlenül más kabátjában mentem haza a suliból, nekem nem tűnt fel, olyan egyforma volt.
Anyámnak viszont feltűnt, és gondolta megnézi a zsebét, hátha van benne irat hogy kié.Hát iratot nem talált, csak a doboz cigimet.Mivel valóban nem az enyim volt a kabát, azt tudtam mondani biztos azé a cigi, aki a kabát.
Na az utolsót már nem tudtam kimagyarázni.Vígan álltam és cigiztem a parkba, nem számítva arra hogy anyám megjelenik.Majd egyszer csak a park bejárata felől hallom anyámat, ahogy nekem kiált.Már egy pár perce ott állt, így látta hogy cigizek, nem volt mit tenni.
Sírva ment haza hogy csalódott bennem, nem mertem haza menni.Bár amikor haza mentem azt mondta, hogy ő nem fogja tiltani tovább, semmi értelme, én mégsem gyújtottam rá.
Mindaddig, míg fél v múlva valahogy megtudta apám hogy dohányoztam, és azt mondta eltöri kezem-lábam ha meglát bagózni.Na dafkeségből bementem a boltba, és vettem 2 doboz cigit, én hülye.Azóta is napi 1 dobozzal szívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!