Téged idegesítenek az itt lévő egészséghuszárok?
Nekem kezd belőlük nagyon elegem lenni.Nem bántani akarom őket, ugyan úgy joguk van nem dohányozni mint nekünk dohányozni, de rosszul vagyok attól amikor egy dohányos kiír egy kérdést hogy menyibe kerül, milyen vagy bármit cigivel kapcsolatba, és ők rögtön jönnek és offolnak hogy milyen szemetek vagyunk!!
Össze fogunk, és lepontozzuk az offoló egészséghuszárokat?Hátha elmegy a kedvük és befejezik az offolgatást.
igen, idegesítenek, annak ellenére hogy nem dohányzok.
csupán azért mert egyszerű trollkodás, mint aki a vallás témakörbe beírja hogy nincs isten vagy a tudományok témakörbe hogy van isten.
engem a vallásos emberek idegesítenek, legszívesebben beírnám minden kérdéshez, hogy nincs isten, a vallás rossz stb, de egyszer nem tettem ilyet.
15 éves srácok a hatalmas élettapasztalattal.
És ezeknek a gyerekei tartsanak majd el engem? :D
Nah ez az életmód->dohányzás tetszik.
Engem amúgy nem az zavar hogy van aki nem dohányzik, és azt zavarják a dohányosok.
Meg ha olyan kérdésre mondják el (normálisan) a véleményüket hogy: "Mi a véleményed a dohányzásról?" vagy "Szerinted káros-e a cigi?" akkor az tök rendben van.
De amikor az a kérdés hogy "Menyibe kerül most az xy cigi?" vagy "Hol lehet kapni?" és benyögik a nemdohányzók, hogy "Túl sokba-Remélem sehol, mert egy gerinctelen, mocskos b*zik vagytok, ti rohadt büdös szemetek." Na attól a hajam égnek áll.
Na mind1.
Megyek az egyébbe és inditok egy peticiót! :)Írjatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!