Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Téged idegesítenek az itt...

Téged idegesítenek az itt lévő egészséghuszárok?

Figyelt kérdés

Nekem kezd belőlük nagyon elegem lenni.Nem bántani akarom őket, ugyan úgy joguk van nem dohányozni mint nekünk dohányozni, de rosszul vagyok attól amikor egy dohányos kiír egy kérdést hogy menyibe kerül, milyen vagy bármit cigivel kapcsolatba, és ők rögtön jönnek és offolnak hogy milyen szemetek vagyunk!!

Össze fogunk, és lepontozzuk az offoló egészséghuszárokat?Hátha elmegy a kedvük és befejezik az offolgatást.

2011. febr. 14. 10:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Én már nagyon régóta dohányzom, de ha valaki kérdezi a véleményem, őszintén mondom, hogy összességében nem jó.

Ugyanúgy, mint összefogni egy egyéni vélemény ellen.

Győzz meg, és ne kiközösíts! :)

2011. febr. 14. 10:46
 2/18 tetris ***** válasza:
59%

Anyaként valahogy kötelességemnek érzem, hogy minden lehetséges eszközzel harcoljak a fiatalok egészségkárosító szokásai ellen.

Ez a dohányzás olyan butaság. Nincs belőle semmi előnyötök, de ti mégis csináljátok. Tudom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, de ha te lennél mondjuk szülő, akkor nem próbálnád meg jobb belátásra késztetni a gyermekedet?

Nem vagyok egészséghuszár, de nagyon nehezen tudok elmenni a dohányos kérdések mellett egy-két pikírt megjegyzés nélkül.

Sajnálom, ha ezzel megbántottam bárkit is.

2011. febr. 14. 10:51
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Szerinted hány embert érdekel itt az, hogy lepontozzátok?

Max. csinálnak egy új reget, ami ismét 100% lesz.

2011. febr. 14. 10:51
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Itt igazából azzal van a baj, hogy általánosítva szólják le egyben az összes dohányost. Én például kulturáltan cigizek, nem fújom rá senkire a füstöt, a buszmegálló előtt állok, hogy senki ne érezze stb. Rengeteg tévhit is van a dohányzással kapcsolatban, persze, valóban rákkeltő stb., de a mai világban pl. szinte az összes étel is egészségtelen, mert erős vegyszerekkel permetezik, aztán ezt adják az állatoknak is + te is ezt eszed. Ennyi erővel élhetne mindenki vízen meg kenyéren az talán még valamennyire egészséges. Én elhiszem, hogy nagyon fontos a dohányosok ellen kampányolni, főleg mostanában divat is, de ha valaki jobban belegondol fontossági sorrendben ennek nem az első helyeken kéne állnia a mai világban.
2011. febr. 14. 11:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem orvoshoz!!! Komolyan, rögtön kórházbaaaa!!!! :))))) Egyébként az a poén, ha valaki mostanság bármivel elmegy orvoshoz, nagyívbe leszarják, dögöljön meg, ott ahol van, túl sokan vagyunk.... Emiatt ideges leszek és muszáj lesz rágyújtani, hisz bizonyított tény, a dohányzás fele annyira se káros, mint a stressz!!! Megyek rágyújtok, kell a vödör kávéra, meg a deci rumra! :P 21/L
2011. febr. 14. 11:49
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért mert felbassza a nem bagósokat a bagó :)

Büdös és ha közeledbe mennek vele, vagy ha belépsz egy bagófüstös szobába rögtön büdös lesz a ruhád, bőröd. Engem irritál, nővérem bagózik konyhában, megőrölük, hogy jó illattal kimegyek bármiért és kijőve büdös vagyok.

A másik mikor eldobálják a csikket 2m-re a kukától.

A harmadik meg hogy nem is értem, a saját családomat sem, hogy minek bagóznak, amikor pont tudják, hogy rokon ebbe halt bele.

Aztán bemész 1 kocsmába vagy ahogy trendin hívják ma pubba és ugye fiatalok 80% bagózik, vakulsz a füstől, szétbassza a tüdőd, másnap pedig dohos büdös az összes ruhád, persze te nem bagózol.

Szóval nagyon irritáló dolog ez a dohányzás. Meg te is állhatsz ide meg amoda a buszmegállóba, széljárástól függ.

2011. febr. 14. 12:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem idegesítenek, "csak" nem értem őket. Számtalan módon károsítják mindannyiunk egészségét az nem tudni honnan, ellenőrizetlenül behozott, adalékanyaggal, színezékkel, aromajavítóval, stb. ellátott élelmiszerek, energiaitalok, vegyszerek. Járművek kipufogógáza, stressz. Jogos a felháborodás, ha ráfújják a füstöt, eldobják a csikket. De az italosok "illata", az eldobott italos üvegek nem olyan kellemetlenek?
2011. febr. 14. 15:09
 8/18 anonim válasza:
94%
Igen felbasznak. 15/f
2011. febr. 14. 16:13
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
igen kruvára felbasznak
2011. febr. 14. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Van valamennyi igazad. De.

A GYIK-osok szúrták el. Ez az Egészség->Dohányzás rovat. Ebben a kontextusban nagyon másról, mint hogy káros az egészségre, és hogyan lehet leszokni, nincs miről beszélni. A stílus persze fontos, de azért a lényeg valahol ez.

Engem legalább annyira zavar, hogy az Egészség témakör tele van "Mennyibe kerül a püspöklila Szofi?" és "Telivér a ValóVillából mit szív?" jellegű kérdésekkel.

Szerintem inkább lobbizzatok, hogy legyen "Életmód->Dohányzás" rovat. Aztán, ha oda is mennek az antinikotinista trollok, akkor az már tényleg gáz.

2011. febr. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!