Téged idegesítenek az itt lévő egészséghuszárok?
Nekem kezd belőlük nagyon elegem lenni.Nem bántani akarom őket, ugyan úgy joguk van nem dohányozni mint nekünk dohányozni, de rosszul vagyok attól amikor egy dohányos kiír egy kérdést hogy menyibe kerül, milyen vagy bármit cigivel kapcsolatba, és ők rögtön jönnek és offolnak hogy milyen szemetek vagyunk!!
Össze fogunk, és lepontozzuk az offoló egészséghuszárokat?Hátha elmegy a kedvük és befejezik az offolgatást.
Én már nagyon régóta dohányzom, de ha valaki kérdezi a véleményem, őszintén mondom, hogy összességében nem jó.
Ugyanúgy, mint összefogni egy egyéni vélemény ellen.
Győzz meg, és ne kiközösíts! :)
Anyaként valahogy kötelességemnek érzem, hogy minden lehetséges eszközzel harcoljak a fiatalok egészségkárosító szokásai ellen.
Ez a dohányzás olyan butaság. Nincs belőle semmi előnyötök, de ti mégis csináljátok. Tudom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, de ha te lennél mondjuk szülő, akkor nem próbálnád meg jobb belátásra késztetni a gyermekedet?
Nem vagyok egészséghuszár, de nagyon nehezen tudok elmenni a dohányos kérdések mellett egy-két pikírt megjegyzés nélkül.
Sajnálom, ha ezzel megbántottam bárkit is.
Szerinted hány embert érdekel itt az, hogy lepontozzátok?
Max. csinálnak egy új reget, ami ismét 100% lesz.
Azért mert felbassza a nem bagósokat a bagó :)
Büdös és ha közeledbe mennek vele, vagy ha belépsz egy bagófüstös szobába rögtön büdös lesz a ruhád, bőröd. Engem irritál, nővérem bagózik konyhában, megőrölük, hogy jó illattal kimegyek bármiért és kijőve büdös vagyok.
A másik mikor eldobálják a csikket 2m-re a kukától.
A harmadik meg hogy nem is értem, a saját családomat sem, hogy minek bagóznak, amikor pont tudják, hogy rokon ebbe halt bele.
Aztán bemész 1 kocsmába vagy ahogy trendin hívják ma pubba és ugye fiatalok 80% bagózik, vakulsz a füstől, szétbassza a tüdőd, másnap pedig dohos büdös az összes ruhád, persze te nem bagózol.
Szóval nagyon irritáló dolog ez a dohányzás. Meg te is állhatsz ide meg amoda a buszmegállóba, széljárástól függ.
Van valamennyi igazad. De.
A GYIK-osok szúrták el. Ez az Egészség->Dohányzás rovat. Ebben a kontextusban nagyon másról, mint hogy káros az egészségre, és hogyan lehet leszokni, nincs miről beszélni. A stílus persze fontos, de azért a lényeg valahol ez.
Engem legalább annyira zavar, hogy az Egészség témakör tele van "Mennyibe kerül a püspöklila Szofi?" és "Telivér a ValóVillából mit szív?" jellegű kérdésekkel.
Szerintem inkább lobbizzatok, hogy legyen "Életmód->Dohányzás" rovat. Aztán, ha oda is mennek az antinikotinista trollok, akkor az már tényleg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!