Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Téged nem idegesítenek a...

Téged nem idegesítenek a pattanások?

Figyelt kérdés
Egy csomó van a nyakamon, a tarkómon, és a homlokomon! :@:@:@
2010. febr. 19. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert lassan 50 éves vagyok, és már elmúltak, illetve még nem jöttek elő. Egyébként én sokáig voltam pattanásos, még a 20-as éveimben is bőven, de nem idegesített, nem nagyon foglalkoztam vele. Ez alapvetően életkori sajátosság. Lehet kezelgetni ezzel-azzal, illetve az egészséges táplálkozás is befolyásolja valamennyire, de alapvetően csak a kor előrehaladása oldja meg.
2010. febr. 19. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Kérdések és mellékhatások tekintetében forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.
2010. febr. 19. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít. Hátam, arcom, nyakamon meg tarkómon is vannak pattik. :(
2010. febr. 19. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ki fogsz nevetni de nekem egy természetgyógyász javasolta, hogy egyek mindennap 1 nagy kanál őröletlen lenmagot mert a pattanások is minden más a belekből indulnak.

Havi 1x csalánteával is kiegészítem a tisztító kúrám, így nem jönnek vissza a pattanások.

Azelőtt bórgyógyászhoz vittek anyáék de nem sok sikerrel.

Mióta átálltam erre, hogy este egy nagy kanál lenmag és hó vége felé csalán tea, így nagyjából a pattanásaim 3/4-e eltűnt. Persze néha még jön elő néhány de nem gyulladnak be és nem tartanak 4-5 hétig.

Ha teheted akkor próbáld ki te is. A mag a dm-be 500 ft és 200 mellé a csalántea.

2010. febr. 19. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Mint lenmagszakértő szólnék hozzá.

1. A piacon kimérve sokkal olcsóbb.

2. Lehet úgy is használni, ahogy az előző írja. Az a lényege, hogy mivel a kis mérete miatt megemészteni nem tudjuk, emésztés nélkül távozik a szervezetből, de így a belekből magával viszi az amúgy nehezen távozó salakanyagokat, és ez által tényleg jó tisztító hatása van.

3. Szintén csodát tesz a lenmag akkor is, ha nem hagyjuk emésztés nélkül távozni. Ehhez kávédarálóban le kell darálni, és így emészthetővé válik, felszabadul a hatalmas omega3-zsírsav tartalma. Ehhez másból ilyen egyszerűen, rendszeresen és nagy mennyiségben nem lehet hozzájutni. A neten érdemes megnézni, milyen jó és fontos az omega3.

2010. febr. 19. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lenmagos tanácsot!

Sajnos én azért szorulok a dm-es lenmagra mert nálunk az élelmiszer piacon nem lehet kapni mert kicsi a piac és kevés az árus.

Rengeteg új bolt nyílt itt (tesco, aldi, lidl, spar) ami tönkretette a piacot. Így nekem csak ez maradt! :)

Amúgy igazad van a beles dologgal.

A kérdezőnek mindenképp ki kell próbálnia. Nem veszít vele csak pár száz forintot ha nem válik be.

De olyan meg nincs! :)

2010. febr. 19. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Belülről kezd a tisztitást,ne kivülről!A felhalmozott méreganyagok a szervezetedben pattanásokon keresztül is távoznak,és a savasodás egyik jele is a túl sok pattanás... Kevesebb hús,csoki,chips..,több zöldség,gyümölcs stb.
2010. febr. 19. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, senki nem lenne pattanásos. 90%-ban genetikai oka van és a táplálkozáshoz semmi köze. Nem vitatom, hogy a maradék 10%-nál más az ok és ezért használhat pl. a lenmag is, de bőrgyógyásszal jobban járnál.
2010. febr. 20. 11:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a lenmagot, én hiszek az ilyenekben!
2010. febr. 20. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem nincs!! :D hála égnek!! de ugyis kinövi az ember!

:D 15/L

2010. febr. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!