Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lebeszélnétek a cigizésről?

Lebeszélnétek a cigizésről?

Figyelt kérdés

14/F

valami tüdőt vagy ilyesmi videót küldhetnétek!!!

és lesz@rnám tőle a bokám!!!

és rá se néznék a cigire!!!

2011. febr. 11. 20:05
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Ja és még annyi, hogy mondjuk ha naponta vásárolsz cigit akkor rövid időn belül összespórolsz annyi pénzt amiből gitár felszerelést veszel. Nem éri meg jobban? :/ :D

14L

2011. febr. 12. 21:07
 22/27 anonim ***** válasza:
a cigi akkor lesz gáz mikor saját keresetből kell megvenni, és akkor már nehéz lesz leszokni annyi év után. Később bánod meg. Úgyhogy most vagy soha. sok szerencsét
2011. febr. 12. 23:30
 23/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszotokat...:)

ki se próbálom..;)

2011. febr. 13. 10:05
 24/27 Klipi ***** válasza:

A dohányzás káros önre és környezetére és annak egészségére,a dohányfüstben több mint 4000 kémiai,élőlényekre káros anyagot tartalmaz.

a dohányzás tüdőrákot,szájrákot,fejfájást,látás és hallásgyengülést,fáradékonyságot,fogsárgulást,csontritkulást és sok más eléggé kellemetlen dolgot okoz. Emellett büdös és drága.

Ha önt ezek a kemény érvek nem győzték meg a dohányzás károsságáról és feleslegességéről,akkor ön arra is való,hogy elpusztitsa magát, és tudása és léte az egész életével együtt a feledés homályába vesszen.

(Magam irtam! :D)

2011. febr. 13. 21:59
 25/27 anonim ***** válasza:

Ezt az üzenetet küldöm minden leszokni vágyónak!

6 évig cigiztem és abbahagytam. Egyik napról a masikra. Elszivtam egy cigit, ugy mint a többit és azt mondtam h szüneteltetem. Így nem panikolt be az agyam,hogy többé nem szivok cigit. ezt csinaltam kb 5 honapig, hogy szüneteltetem, és mellette futottam! És azt nem hagytam abba. Majd kb 6 honap után már kimertem mondani, hgy nem dohányzom, mindenféle "pánik" nélkül. Ja és ha valaki bulizós tipus, az ne menjen fél évig bulba, mert a pia mellett vissza fog szokni. Ez biztos. Ez tuti tipp. Nekem sikerült. Üdv.

2011. febr. 14. 11:27
 26/27 anonim ***** válasza:
A cigihez többek között patkány mérget, rovarirtót, kátrányt is használnak és ez csak 3 hozávaló a sokból
2011. febr. 14. 17:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom fáj az igazság ,de a középiskolában rá kell majd szoknod mert ha nem ki fognak közösíteni. Ezt jó ha tudod.

2012. máj. 23. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!