Lebeszélnétek a cigizésről?
14/F
valami tüdőt vagy ilyesmi videót küldhetnétek!!!
és lesz@rnám tőle a bokám!!!
és rá se néznék a cigire!!!
akkor most felsoroljuk, hogy milyen betegségeid is lesznek a dohányzástól:
Amellett, hogy a dohányzás károsítja a tüdődet, és tüdőrákot, tüdőtágulatot és egyéb fincsi tüdőbetegségeket okoz, megnöveli az esélyét a következő betegségek kialakulásának is: érszűkület -> szívinfarktus, trombózis, stroke(agyvérzés) - utóbbi a legfinomabb,főleg, ha úgy bénulsz le, hogy abszolút enni, wc-zni meg semmit nem bírsz egyedül csinálni és lenyomorodsz egész életedre, és elviselheted, ahogy a hátralévő időben ápolók gondoznak.
A bőrödet is szép lassan tönkreteszi, nem beszélve a szájrákról - itt eldöntheted, hogy letüdőzöd-e vagy nem. utóbbi eredménye a szájrák, ami azon kívül, hogy baromi gyorsan kialakul, undorítóan büdös is. A gégerák kialakulásában is egy segédadalék. Megjegyezném, a gégeráknak vannak olyan komoly formái, melynek során el kell kötniük a hangszálaidat, hogy hozzáférjenek a beteg részhez, ja, és van hogy gégemetszést is végeznek...
Magas vérnyomás kialakulásában is sokat segít az imádott cigarettátok, sőt jut eszembe impotenciát is okozhat. 'A lányok imádják az impotens fiúkat, egyszerűen bolondulnak értük hidd el! Mert ooolyan kis ééédesek, hogy nem áll fel nekik!' :S
A dohányzás menő. Nagyon "szexi" egy 'pasi' szájában a saját halálával, és még sokkal vonzóbb, hogy a saját lassú kivégzéséért fizet havi többezreket, de arra már nincs pénze, hogy elvigye a barátnőjét moziba.
Nos? Kérsz egy szálat? XD
nem kérek 1 szálat se abból a sz@rból!!
esetleg pár év múlva kipróbálom..(az a max.)
köszi a segítséget!!
Az nem kifejezés hogy nehéz letenni, főleg ha évek óta szívod, nekem sikerült nagyon megszenvedtem vele.
Ha belegondolok ha csak a pénz felét eltettem volna.... milliomos lehetnék, szó szerint.
Neked kedves kérdező!
Igen 14 évesen vagány dolognak tűnhet, mert tiltott gyümölcs. De pont a cigi az amiért nem kapsz vissza semmit.
A sörtől ellazulsz. A sex jólesik. A cigitől meg szenvedsz ha nem gyújthatsz rá. Ergó ez az egyetlen általam ismert negatív drog.
Csajoknak bejön? Őszintén? B@sszák meg! Ha ilyen buták akkor legyen ez a menő, ne kövesd a trendet, hidd el egyéb dolgokat is csinálhatsz amitől vonzó/vagány lehetsz. Sportolj , tanulj sokat, hidd el egy idővel egy kispotrolt intelligens hapi sokkal jobban bejön nekik, mint csupán az aki dohányzik. Fedezd fel miben vagy jobb mint az átlagos és foglalkozz vele sokat. Szgép, művészetek, zene, fotózás bármi, idővel egy gitáros srác sokkal jobb arc mint az aki képes füstöt szívni.
Csak egy ötlet.
Hajrá!
hát....most jelenleg elektromos gitáron tanulok...pár napja kezdtem...
célom h bandába játszhassak!!!
és télleg jobb lenne a színpadon feszíteni....mint húzni az oxigén palackot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!