Miért szédülök a cigitöl?
Kedves előttem szóló!
Nem a szándékot kérdőjelezem meg , de nincsen igazad, az előbbi kis monológommal én is azon mesterkedtem hogy lebeszéljem a kérdezőt a cigizésről.
Csak a teljesség kedvéért:
-formaldehid-szerves cdc, bútorlapgyártásban jelen van , az összes forgácslemezből párolog
-cianid-pillanatragasztóból felszabaduló cianoakrilát mellet is jelen van, mandulabélben, sárgabarackmagban is jelen van
-nikotin elsősorban dohányban az addíkcióért felelős anyag, de megtalálható a paradicsomban és a krumpliban is ( persze sokkal kisebb mennyiségben)
-aceton - körömlakklemosó
-ammónia- vizelet, rovarcsípés elleni ecsetelők
-benzol- szerves benzolgyűrűs szénhidrogén , elég sok égéstermékben jelen van
- kadmium -nehézfém , ivóvizekben jelen levő anyag
-ólom- nehézfém, sokáig üzemanyag-adalék, csőanyag, festékek és sok egyéb dolog alkotója.
ezek közül önmagában egyik sem okoz szédülést.
A szédülés kiváltója mindenképpen a hatalamas oxigénhiány, amihez a szervezet hozzászokik idővel.
Nem cseszegetésképpen mondom, örülök hogy kulturáltan próbálsz segíteni egy emberen. De egy kicsit más megközelítést javasolok legközelebb. Mivel azzal hogy rákos leszel, mérgező, büdös ezzel nem lehet senkit sem lebeszélni a cigizésről, mindenkinek magának kell eldöntenie hogy cigizik e vagy sem, ehhez kell segítséget adni elsősorban személyes tapasztalat által.
Az unalomig ismételt mellékhatások szajkózása nem vezet semmire. ( Ha használna akkor senki sem cigizne... )
Remélem nem sértettelek meg!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!